Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Realm Degisikligi :)

Teba

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadas daha oncede bu yaptigimiz hareketle meshur olmustuk :)
50 Paladin of ASq Obscurd StormHammer
35 İnfiltrator of ASq Cherisha Nolan
50Scout of GoL Lalunya OneShot
50 İnfiltrator of GoL Excuse Me

artik excalibur serverinda albion realm inde degil... midgardadir.
acc trade etmedik direk charlari sildik. neyse kalin saglicakla oyunumuza ayri bir hava ayri bir tat geldi :)[hline]Teba ShiningEyes the proud lvl 50 cleric Excalibur/Albion
Burning up casters with 4 smites & Bioenchanteur
Sosyal ağlarda paylaş

Afferim size .... yani ne bulucagınızı ümid ediyorsunuz ki midde... anlamadım yahuu... Charlara yazık olmus...Kolya gelsin size lvl kasmak....Artık 24 oldugunuzda haber verinde bir tane 20 yaratiyim kapısırız .. ueheuh[hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-50 yankesici .....
Sosyal ağlarda paylaş

Pek zevka alamayacaksınız ama ossun değişiklik iyidir.. Biraz soğuk insanlar, içlerinde çok iyi insanlar var ama genel olarak yardımlaşmanın dostluğun hava kadar soğuk olduğu bir realm.. RvR'da o kadar da başarılı değiller.. Genel olarak başarılı görünebilir ama taktik, beceri vs. olarak değil, tamamen class'ların güçlü olmasından kaynaklanan bir başarı onlarınki.. O class'lar ile hib'ler oynasa inanılmaz işler başarabilirler ama ne yazıkki bir realm'i realm yapan tamamen onun camp spotları bu spot'ların nasıl kullanıldığı vs.

Hib bu nedenle az sayıda oyuncu ile büyük işler başarabilirken mid orta sayıda oyuncu ile birşeyler yapabiliyor alb çok sayıda oyuncu ile aynı işleri bazen başarabiliyor bazen başaramıyor...

Genel olarak havası vs. başlarda zevkli gelebilir ama ilerleyen lvl'larda biraz kasmaya ve adamı boğmaya başlıyor.. Bulabilirseniz realm'i bilen birisini stabil bir grup kurarak içine katın, hızlı bir şekilde alın lvl'ları kendi başınıza takılırsanız uzun sürebilir lvl almanız.. Biraz zorlu bir realm..

Hayırlı olsun valla inşallah kısa sürede 50'lerinizi yapar ve şenliğe katılırsınız..
Red Guard'a özellikle Montarloo ve Guardsxmen'e RNZ'den bol bol selamlar ;)[hline]
IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin

Sosyal ağlarda paylaş

hehe :)
lvl 30 oldum bile
full sc li af 70 99 qua studed set ve mp 2 tane adamantium heavy claw im var :)
bir suru arkadaslik kurdum su anda kadar.....
Obscurd la beraber kasiyoruz savage lari bakalim neler olacak... valla acikcasi icimizde kurt vardi :)))
White Rose guild indayiz...[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur
Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED)
Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor
(DELETED)

Excuse Me lvl30 Savage (FotM)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Leathas, 01 September 2003 15:03 tarihinde demiş ki:
sanirim ben excuse diye bir kobold gordum bu sabah,amg ye dogru gidiyordu odins de,gri oldugu icin 1 vuru$ta oldurmeyi du$undum fakat "Fag" kategorisine girebilecegim icin vazgectim
:)[hline]Ranger : Druid(Excalibur)

1. si ben kosarken beni degil 1 vurus.. 2 vurusda olduremezsin :)
2. si yanimda 2 amca vardi 50 yerlerdi seni :)
3. eski bir 50 scout olarak kosan adama ok atarken iki kere dusun derim.. gri bile olsa :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur
(DELETED)

Sosyal ağlarda paylaş

ko$an adama saldirmayi du$unebilecek kadar rangerlik tecrubem var ceti,bir ara durdunuz kapinin onunde o arada cok rahat indirirdim+forest spirit+sprint ile 100 ki$i dahi bulsaniz yakalayamazdiniz beni
yani bir rangerin istedigi adami oldurmesi cokta zor bir$ey degil rvr de :)(tank haric)[hline]Ranger : Druid(Excalibur)
Sosyal ağlarda paylaş

50 olduğunuz zaman Red Guard guild'ini düşünebilirsiniz..

Forumlarda onlara atılan bok'ların %99.9'u yalan.. uzun süre onlarla birlikte RvR'a gittim ve çok eğlendim.. sadece RvR guildi ve sürekli olarak RvR için grup bulabiliryorsun çoğu zaman 1fg prime time'da ise 2-3fg rvr'a çıkıyorlar ve deli şamata oluyor..

Red Guard'a girebilmek için Guardsxmen veya montarloo ile konuşun RnZ'nin arkadaşı olduunuzu vs. söleyin muhtemelen Red Guard'a alınmanız için ellerinden geleni yaparlar..

Ben ayrıldığım zamanda Mid'de en aktif RvR guild'i RG idi şu anda durum nedir bilmiyorum ama son baktığımda 60Milyon + RP'leri vardı ben bıraktığımda 35 milyon fln'dı demekki hala aktifler.. Tatlı insanlar var içlerinde.. Yakında 1 ihtimal bende 50skald ile dönebilirim mid'e daha karar vermedim..[hline]
IT Geek, NooBi C# Developer, Network Associate, System Admin, VoIP Technician, Ex Online Gamer.. Addicted to Paticik.. Love to penguin

Sosyal ağlarda paylaş

hehe 105 milyon olmuş RG'nin RP'si :) o da 10 gün öncesine ait rakamlar.. zevkli olabilir nolby adam almadığı için kolay kolay Red Guard iyi bir seçim olabilir, girebilirseniz nolby'ye girin ama kastırıyorlar çok..[hline]

Sosyal ağlarda paylaş

lvl 39 oldum olmmmmmmmm :) cok zevkli :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur
(DELETED)

Sosyal ağlarda paylaş

41,5 :) allah nazardan saklasin :)[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur
(DELETED)

Sosyal ağlarda paylaş

bak bak bak... nasil bilio riskli oldugunu... anlasilan basina bisiy gelmis ki, tehlike mehlike surat MURAT neyin koymus !!

neyse, olm git yat beeee... ne bu bu saatte, hala ayktasin ?!?
sssst daverc... sana diom la ??! sie lan yataaanaaa...[hline]Imza bilmem... Parmak bassam olur mu ?!!?
Sosyal ağlarda paylaş

Yok emin ol tercih etmezsin.. sildiğin zaman en azından acc'a sadece senin erişimin olduğunu, sadece sana ait olduğunu bilirsin.. Biz trade ettiğimiz zaman scum olayı fazla yoktu uzun süre rahat rahat takıldık ama sonralarda scum olayları arttıkca eskiden trade eden ve rahat duran adamlar yeni trade ettikleri acc'larda madur olmaya başlayınca onlar da eski acc'lerini sırf gıcıklık olsun diye yaymaya başladılar..

Bizim başımıza gelen de oydu... sonuçta 1 kere trade ettikten sonra olayın b.ku çıkıyo artık kendine ait güvenilir bir acc'ın olmuyor, her an aman char'larım silinirmi, aman param çalınırmı vs. korkusuyla oynıyorsun o kadar da keyif vermiyor..[hline]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...