Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gülsekmi ağlasakmı??


heracles1986

Öne çıkan mesajlar

Samsun’da gittiği sinemada erotik film izleyen 24 yaşındaki Ruhi Elibol, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 4 ayrı filmi peş peşe izleyen Elibol’un cesedi 4 ncü film için verilen arada seyirciler tarafından farkedildi.
22 Mart 2006 17:08
Yazı boyutunu büyütmek için

19 Mayıs Mahallesi Talimhane Caddesi’ndeki Sümer Sineması’na saat 11.00'de gelen Ruhi Elibol, ‘Çile, Kaçış, Erkeksen Gel ve Senin gibi kız’ adlı peş peşe oynatılan erotik filmleri izlemek için 4 YTL ödeyip bilet aldı.
21 numaralı koltuğa oturan Ruhi Elibol’un kalbi dördüncü filmde durdu. ‘Senin gibi kız’ adlı dördüncü film için verilen kısa arada oturduğu koltukta başı geriye doğru düşmüş halde farkedilen Elibol için hemen 112 ambulans çağrıldı. Gelen doktorlar Elibol'un yaşamını yitirdiğini belirledi.
Doktorlar, ölüme kalp krizinin neden olduğunu, ancak kesin ölüm nedeninin otopside belirleneceğini söyledi. Elibol’un cesedi otopsi yapılma üzere Samsun Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Sinema makinisti 32 yaşındaki Cengiz Ergen de, “Seyirciler bana seslenip, bir kişinin bayıldığını söyledi. Ben yanına gidip baktığımda adam ölü gibi duruyordu. 112’yi aradık. Gerçekten de ölmüş'' diye konuştu.

Milliyet
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...