Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allah Erkeği Yarattı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
erkeklerle ilgili en beğendiğim yazı;)

Allah Erkeği Yarattı

Allah eşşeği yarattı ve ona dedi ki sen bir eşşeksin. Sabahtan akşama kadar yorulmadan yakınmadan çalışacaksın ve ağır yükleri sırtında taşıyacaksın. Ot yiyeceksin az akkılı olacaksın ve 50 yıl yaşayacaksın. Eşşek cevap vermiş; 50 yıl böyle bir hayat için çok fazla lütfen bana 30 yıldan fazla verme. Ve böyle oldu...

Sonra Allah köpeği yarattı ve ona dedi ki sen bir köpeksin. İnsanların mallarını koruyacasın onların en yakın dostu olacaksın. insanlardan geriye kalan artıkları yiyecesin ve 25 yıl yaşayacaksın. Köpek cevap ver; Allahım 25 yıl böyle yaşamak çok fazla bana 10 yıl ver yeter. Ve böyle oldu...

Daha sonra Allah maymunu yarattı. Ona ded ki sen bir maymunsun agaçtan ağaca atlayacak bir aptal gibi davranacaksın. İnsanları eğlendireceksin ve 20 yıl yaşayacaksın. Maymun cevap verdi; 20 yıl dünyanın palyançosu olmak çok fazla bana 10 yıldan fazla verme. Ve böyle oldu...

En sonunda Allah erkeği yarattı. Ve ona dedi ki sen bir erkeksin. Dünyada yaşayacak tek rasyonel düşünen canlı sen olacaksın. Diğer yaratılmışlara zekanı kullanarak hükmedeceksin. Dünyayı yöneteceksin ve20 yıl yaşayacaksın. Erkek cevap verdi. Allahım erkek olmak için 20 yıl yetmez. Lütfen bana eşşekten artan 20 yılı köpekten artan 15 yılı ve maymundan artan 10 yılı ver.

Allah bunu kabul etti ve erkek 20 yıl erkek olarak yaşadı Sonra evlendi ve 20 sene eşşek olarak sabahtan akşama kadar çalıştı ve ağır yük taşıdı. Sonra Çocukları oldu ve 15 yıl köpek gibi yaşadı. Evi korudu, aileden artanları yedi. Sonra ilerleyen yaşında 10 yıl maymun olarak yaşadı. Aptal gibi davrandı ve torunlarını eğlendirdi..
Mesaj tarihi:
said:
Arkasokak
pati § 25 Mart 2006, Cumartesi - 00:07 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

allah insanla bir tutulmuş kitlenmeli konu..

Hadi uleynn ordan
Mesaj tarihi:
way; 4. murat niye intahar etmis?ilk 3 e giremedigi icin

gibi igrenc seylere bile gulmeme ragmen buna gulemedim bence cok sacma bisi..

ahaaahah buna bende güldüm :))
  • Yeni Oluştur...