SoulCube Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Nası atladınız hemen :) ya beyler çok kaptırmayın oyuna kendinizi.KE konularını biraz okudumda içler acısı cidden.Millet birbirine laf sokmaktan sıkılmamış sıkılmıyor. Wowa gelin gül gibi ne bug ne koxp ne hata ne edit ne de diğerleri :) ayda 20 milyon verin taş gibi oynayın ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 go awai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ya ben bi ara kafaya koymustum wow oynıycam die. cd sini alıodum 128 ytl idi subat ayında sanırım yanlıs yazmısyım sımdı. grafiklerine baktım guzel hoşta bana göre deel en azından şimdilik. ama bir gun ke bırakabılırsem ilk adresim wow olacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Söylediğin şeyler dışında herşey yanlış.. Başlık, ilk cümle, amaca ulaşmak için izlenen yol, vs vs ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 [spo]http://forum.paticik.com/forum.php?id=43[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar