Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paladin oynayan bir oyuncu olarak şunu diyebilirim shamana gerçekten nerf lazım =) muhahaha vurmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simit_Osman Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Bir hunter olarak beni korkutan shaman resto shamandir ama onuda kesiyorum :) Manasi biten bir shaman nasil kesebilirki hunteri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 yalnız last week honor ne öle Oo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firedcam Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Gz,umarım kendine yeni hedefler koyabilir oyuna devam edebilirsin...(pve ilac gibi gider) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VanwaElen Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 uzun bi süreci atlatmıssın :D Gz!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 malibu goruyo ms war ucuk dmg normal attack+sword spec+ms+ww ve attack power goz onunde bulundurulursa warrior'ın ortalama dmgları ezer shamanı ha shaman da bi baska tabi kabul orasıda vızır vızır oluyo ench shamanlar. ama tesla coil gibi lightning atan shamanlar kadar enfret eetiğim bişi yok zuuuuum crack!amcamın's chain lighting crits you for nature 1800 dmg Zuuuuum crack amcamın's chain lightnng crits you for nature 1800 dmg FrooooosSHOCK! amcamın's frost shock crits you for 700 frost dmg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Gratz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 _Rion_ 500k cok bişey deil rank 14 için bence.yani ben 1000k yapanlar gordumde :) az bile yapmış demiştim yani arkadaş icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 nef dowwwwwwn :D:D nihayet ya çok uğraştık yeni konu açmıyım dedim buraya yazdım alakasız oldu ama :P loot: [Robes of Transcendence] [Dragonstalker's Breastplate] [Lok'amir il Romathis] [Neltharion's Tear] [Head of Nefarian] ss: http://img63.imageshack.us/img63/1016/yeyeye0xf.jpg [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 02:06 tarihinde, Quel-Thul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 tebrikler dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 bence dmg olarak degerlendirmeyin. pvp=hp hwl de sana deli gibi stam veriyo. ne olursa olsun ordan alacaklarin senin dmg'ini artirmanin yanisira stam'ini artirir, haliyle ise yarar hale gelirsin. yoksa healer'larin en buyuk derdi hayatta kalmak zaten. gratz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar