EarS Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 lisanslandıktan lunar torrentleri calısmıyor artık acaba indirilebilecek baska bir yer var mı lunar sublı bölümleri torrent olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Valla benim verdiim Lunar diil malesef, dattebayo. Ama yine de bi girip dene derim. http://yhbt.mine.nu/t/ [ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 21:50 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 50den itibaren var zaten burda :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 www.mininova.org da arat var orda [ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 22:49 tarihinde, Ringwraith55 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 www.bleachportal.net burdan çogu torrente ulasabilirsin rm olarakda direct dl ler var url yapamadım alala [ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 03:58 tarihinde, Luriel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 bleach portaldan direkt dl et derim ben. gayet hızlı, daha doğrusu 10kb sınırlı falan ama 4 tane birden dl edebiliyorsun böylece tüm bw kullanılabiliyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Lunar bırakacak zaten bleach İ lisanslandığından DB devam etmen daha iyi olur (bütünlük açısından) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Hangi bölümlerden itibaren istediini söylememişsin, ben bilmediim için dattebayo dedim. Bu arada dattebayo'daki 73. bölüm fake. not73.torrent diye bi dosyaydı zaten de indirdim yanlış yazılmıştır diye. Diilmiş; Bleach yerine, evlerde yapılan ilginç düzeneklerle ilgili bi video çıktı. Ama oturdum izledim 15dk böle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 [YHBT] you have been trolled diye yapiyo db zaten cok sasirilcak bisi deil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Dikkat etmeyince böle oluyomuş demek ki :/ Ama bi an çok mutluydum izlerken... :(((88 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar