ozannn Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Merhaba arkadaşlar, Hacklendim fakat karakteri forget password dan aldım karakter şu an elimde itemsiz olarak. İtemleri ise çok değerli ve bunları geri alma şansım nedir ve ne yapamlıyım customer support a yazdım adam akıllı birşey demediler, kime ulaşmalıyım. Thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 CustomerSupport bu konuda pek yardimci olmuyor. Bi tanidik araciligi ile GM den rica edilip char a rollback atilmasini saglamak lazim... Kisacasi torpil lazim arkadasim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Eet rollback imkansız... Bende 2 gun once hacklendm itemların hepsi gitti...Gm lede konustm yapamam dedi.. Zaten costumer support ayrı bi fiyasko itemların kaydını tutumuyoruz bu yuzden bole bisi soz konusu olmaz yazdı kısacası ko suX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 yardim etmezler... anca pre paralarini yemeyi bilio k2... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar