ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 anlatayım hemen benim mp3 aldığım ilk hafta üstüne ağır bişiy uçtu ve ekran gitti.aylarca öyle idare ettim.geçenlerde durup dururken ses çıkarmamaya başladı ve ekran da olmadığı için göremiyorum.kısacası görünüşte öldü.ben onu teknosa dan almıştım acaba götürsem orda servis var mıdır? yoksa istanbulda bildiğiniz bir creative servis yeri var mı özel? ya da tamir edebilecek bir yer var mı tanıdığınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 madem ilk hafta oldu geri götürüp verseydin. ilk hafta sorgusuz sualsiz iade edebiliosun tuketici yasasına göre.. neyse cnn saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 kirdigin cihazlari iade edemiyorsun tabii . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 ilk hafta değil bu 7-8 ay oldu kıralı götürmeye üşeniyorum ve zaten nereye götürüceğimide bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar