MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2006 Dinleyen varmı , goth rock yapıyorlar galiba bi arkadaşım sayesinde keşfettim , birkaç şarkısını dinledim ve favorim Gothic girl oldu , heralde gotiğim ölcem hede höde moduna girdim diyedir :P bayağı kaliteli müzik yapıyolar , vokalist in sesi lacrimas ınki gibi kalın ve boğuk... Gothic Girl You can see her Whenever it rains From Rome to New Orleans Dancing on the graves Burden by the heart She loves her sunglasses after dark And every single day her little life falls apart She's out to look so macabre and alone She's close to hook on her dying Just like a gothic girl Lost in the darken world My lil' gothic girl Darkerside of jewel are your razorcuts for real, baby You can see She's on her road to ruin Stigmata from crucifiction On her pale white skin Tribal pagan art She loves her tattooed Egyptian mark And every single day her love will tear us apart She's out to look so macabre and alone She's close to hook on her dying Just like a gothic girl Lost in the darken world My lil' gothic girl Always so dramatic, Christ, I want you, gothic girl Lost in the darken world My lil' gothic girl Darkerside of jewel are your razorcuts for real, baby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 kimse takmıyomu ya beni yada enazından bu güzel grubu ??!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 the hand of god biliyorum bi tek, onu da tesadüfen indirmistim. güzeldir gothic girl sarkisini upload edebilirsen mesela cok güzel olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 gothic görl dedğin taksmde gezip 2 bira içer,sağa sola geiirir,"abi ya" diye konuusuur,evden cıkmadan ocne 50 dakka sacıyla urastıı halde yırtık ve pis üsst başıyla gezip winston sigara içen metalciylede sevgili olur. bu şarkı gercekci deil :P şaka bi yane,hand of god ı indirdiğm,hoşuma gitti biraz,ama gothic görl diye arayıcna cok değişik şeler cıkıoyr. heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 the 69 eyes ı gördüm çoğu yerde ama şarkılarını hiç dinlemedim bgn indirmeye çalışacağım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 peh sabaha upload ederim , wow da acaip bi sıra var yeni realm açıldı sıradan elenmek istemiyorum 1279 kişi falan var (oha) , gothic girl gerçekten güzel şarkı upload edeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Gothic Girl... Ehehe... Ehe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Vocali çok bass, şu gothic rock ı da sırf bu yüzden sevemiyorum. Abartiyolar, kalın karizmatik ses olacam die. Yakında o kadar düşük frekanslı vocaller yapacaklar ki insanlar duyamıcak sırf köpekler falan duyacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 H.I.M le beraber yaptıkları bir ton şarkı var.. vanillejans da ordan indirmiştir zaten aehae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2006 hadi be himle bi sürü sarkilari mi var? valla evet HIM- Hand of God diyordu, cektim ama ville valo'ya dair hic birsey yoktu sarkida=) obo$jans, sen yollarsin bana o himli sarkilari dimi jnmsss? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar