Synergenx Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 [spo]http://rapidshare.de/files/16079480/party.wmv.html[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 bunu official forumlarada koydular adamların tepki direk "ben heavedan bişey download etmem hacklenirim felan neme lazım" oldu :D bide hyjal 'ın videosunda türkler normalden yazarken "ı" harfleri "y" oluyodu dedim alla alla bu adam windowsu klavyeyi felan yabancılaştırdımı sonradan bastı kafa Time2Die a vermiş şifreyi adamda video çekmiş hyjal video die koyuyolar :D:D komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obl Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Pek beğendiğimi söyleyemiyecem. Yani ne biliyim 2 adım atıp party heal 2 adım party heal. Ayrıca öyle bi action da görmedim. açıkcası beğenmedim. Bu arada kişileri tek tek ele alırsak fena oyuncu değiller ama party içinde hepsi pek sıradan durmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 İçlerinde en noob'u :__BUGRA__: olmuş ama dimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 bunu herkes yapabilio desem ayıp olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PUDING Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 aman dıkkat edın heaven warsa o sını ıcınde sızın charlara bısıy olabılır benden solemesi admaalrda herturlu hıle hurd war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 1-2 heal stop. Hop 1-2 heal stop. Saga dön hbye ileri marş marş marş. Kıt a dur. Şaka bi yana ne biçim bi videoydu bea... Ya yaptıkları bişi yok adam kesmekten baska :S Sonuç: O kdr da ii deiildi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 STUNER Kime pass vereceğeni iyi bilir. Senin gibi hırsıza vermiyeceği kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ahahah :D +8 ms acıyomu angelllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 stir me up adsasfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 i like that angel you got :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 :D stuner sen oyundakimisin yoksa oyunda baskasımı oynuyo? video yu indiremedim 30 geçtigi için yeni link verirseniz sevinirim. [ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 09:41 tarihinde, MiLiTaN_44 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 oyunda Children oynuyo kardeşim olur :D ben akşam 9 dan sonra gireiliyorum anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 ne biliyim oyunda farklı biri var burda farklı biri var :D anlamadım bu işten ama sonra açıklık getirdin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar