matama Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Beyler babam bir dizel toyota corolla aldi sehir ici kullanim icin otomatik vites. 90 milyonluk depoyle cogu sehir ici azi sehir disi nerdeyse 900km yaptik. agzim acik izliyorum bu arabayida dusunun icide bayag hos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 yalniz komik bir baslik olmus:) anlatmak istedigim az yakan corolla:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 oha be, yanlışın olmasın? şimdi baktım web sitesinden Şehir dışı 4,3 lt/100km Şehir içi 5,5 lt/100km Birleşik 4,7 lt/100km hepsi şehir dışı olsa bile 900 kilometre için 90 milyonluk falan benzin gerekiyor ki, bu sadece teoride olacak bişey. bunlar boş yolda sabit hızla falan bulunan şeyler. normal trafikte bu verilerin yanına yaklaşamıyosun. ayrıca benim fiesta da web sitesindeki verilerle şehirdışında 80 bin yakması lazım km başına ama 160 170 gibi bir şey yakıyor. (araba yeni olduğu için) anladığım kadarıyla siz de yeni aldınız o kadar az yakmasına imkan vermiyorum :) sen görmeden arada benzin almıştır birisi eheh... [ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 17:29 tarihinde, taz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Benim araba şehir içi 170bin fln yakıyor. Şehir içi okadar km rüyamda görsem inanmam. Ancak şehir dışında yapar okadar. Araba kaç kg? Benim motorla aynı güçte 10nm torku düşük sadece heralde 1355kg değil sizinki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ikinci vitese hiç atmadınızmı arabayı nereye gidiyosun 900km =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Baban benzin almış :) (şehirdışına kesin inanırım psikopata bağlayıp biz de yapmıştık... şehiriçi yeni araba... ı ıh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 abi arabayi alan kullanan benim babam benzin falan almadi ben sok olmus sekilde izliyorum abi. Ki sunuda soliyim triptonik kullaniyorum devride arada yukseltiyorum. Kesinlikle inanilmaz az yiyor araba merak eden gelip gorur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Geliyorum, motoru çalıp benimkine takayım nihoh :) (hoş benimki de beklediğimden az yakıyor, dizel iyiymiş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Az yaksın diye yavaş mı gidiyo baban .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Depo kaç lt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 benzin yazık motoru bırakırsınız, motorin alın huehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 60lt falandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 60lt ise doğrudan 150km fln farkeder benim arabayla =) 52 lt bendeki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 55lt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 İlginç vallahi 900km çok çok çok fazla bi rakam. Ağırlığıda ahım şahım farklı değil sadece 100kg daha hafif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar