Smoke Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Akşam Saat 20:00 de Lig TV'de. Fenerbahçe turu geçecek skoru alır inancındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 1-0 olsun cimbomumun olsun. neco'dan bekliyorum. eski açıkta görüşelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 alacaz inş her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Valla alırmıyız maçı bilmiyom ama FENERBAHÇE turu atlar gibi geliyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Gollü bir maç olucagını tahmin ediyorum. Beraberlik diyorum ben bu maça. Sonuçta biz turlarız diyorum. (Fenerbahçe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Ali Sami Yen'deki ilk maçta oldugu gibi Fenerbahçe kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Galibiyet yerine beraberlik olmasını daha çok istiyorum. Eğer galip gelirsek 4 kere karşılaşacağımız GS'den 3 galibiyet almış olucaz. Son maçta GS'li futbolcular onur meselesi yapıp çıkacaklar. Hoş Kadıköy'de onur yapsalar da yapmasalar da pek fark etmiyor ama ne olur ne olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Fenerbahçe kazanacak inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Bu yazacaklarımı gerçekten samimi ve içten soyluyorum. Herhangi bir tarafla baktığım sanılmasın.. Fenerbahçenin elinde galatasaray'a göre gerçekten çok üstün bir kadro var. Ve şuda ortadaki Fenerbahçe anadolu takımlarına karşı son günlerde kağıldığı rehavet yuzunden puanlar kaybetti şu an bilinçlenmiş durumdalar ve tekrar tkrar hatırlatiyim 2 Takımda bu derbilere aşırı bi motivasyonla hazırlanır.. Doğal olarak Fenerbahçe ortaya koymadığı mücadeleyi bu maçta ortaya koyacaktır. İçimde Galatasaray'a yenilme şansımızın bulunmadığını düşünmeye başladım açıkçası bi rakip olarakta görmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 23 yıllık hasret 24 yıla çıkacak daha basit bir söylemle gs alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Ahaha komedi 20.000 GS li arasından Fenerbahçenin sesleri Yankılanıyo helal olsun ciddi tüylerim diken diken oldu.. Bu arada Futbolcularımız sahaya çıktı.. bismillah başladı küfürler .. bide şöyle bir kare vardı ekranda Murat , Daum ve Koch'un elinde 3 Tane taş kameraara gösteriyorlar :) Galatasaray Yönetiminin ve Güvenlik Kurulunun aldığı tedbirleri takdir ediyorum kafam kadar taş sokmuşlar adamlar içerii Yinede helal olsun 1500 kişi 20000 kişiye kafa tutuyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Tıkanırlar birazdan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Yazıklar olsun ya ne diim .. Biz ki şehit analarına yıldızları feda ettik, analara saygıdan küfüre veda ettik ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 @trasty:yazık olacak onlara ama:( üzülüorum cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Bu arada galatasaray hafiften tırsmış gibi mondragonu oynatıo... Bizim kalemizde Volkan yer alıyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 İkinci yarısına gidecem bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ee durum ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Takımlar sahaya çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 hastaneden hasta yatağından izliyorum ben de =) haydi cimbom!! ölümüneee!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 gol atsınlar bizimkiler 2.yarıya kahvedeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 0 0 mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 0-9 [ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 20:09 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 sadfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Mac tam istediğimiz gibi başladı galatasaray Atak.. kontrollu bi futbol sergilemiyor.. ilk dakikalarda golü bulamazlarsa oyundan düşmeleri yakındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar