Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray - Fenerbahçe [Fortis Türkiye Kupası]

Smoke

Öne çıkan mesajlar

Galibiyet yerine beraberlik olmasını daha çok istiyorum.
Eğer galip gelirsek 4 kere karşılaşacağımız GS'den 3 galibiyet almış olucaz. Son maçta GS'li futbolcular onur meselesi yapıp çıkacaklar. Hoş Kadıköy'de onur yapsalar da yapmasalar da pek fark etmiyor ama ne olur ne olmaz :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bu yazacaklarımı gerçekten samimi ve içten soyluyorum. Herhangi bir tarafla baktığım sanılmasın..

Fenerbahçenin elinde galatasaray'a göre gerçekten çok üstün bir kadro var. Ve şuda ortadaki Fenerbahçe anadolu takımlarına karşı son günlerde kağıldığı rehavet yuzunden puanlar kaybetti şu an bilinçlenmiş durumdalar ve tekrar tkrar hatırlatiyim 2 Takımda bu derbilere aşırı bi motivasyonla hazırlanır.. Doğal olarak Fenerbahçe ortaya koymadığı mücadeleyi bu maçta ortaya koyacaktır.

İçimde Galatasaray'a yenilme şansımızın bulunmadığını düşünmeye başladım açıkçası bi rakip olarakta görmüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Ahaha komedi 20.000 GS li arasından Fenerbahçenin sesleri Yankılanıyo helal olsun ciddi tüylerim diken diken oldu..

Bu arada Futbolcularımız sahaya çıktı.. bismillah başladı küfürler ..

bide şöyle bir kare vardı ekranda Murat , Daum ve Koch'un elinde 3 Tane taş kameraara gösteriyorlar :)

Galatasaray Yönetiminin ve Güvenlik Kurulunun aldığı tedbirleri takdir ediyorum kafam kadar taş sokmuşlar adamlar içerii

Yinede helal olsun 1500 kişi 20000 kişiye kafa tutuyo ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...