anartheelf Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 > SENİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ > >> > > >> >> > >>>İki komşu kadın hafta sonu > kocaları olmadan yemeğe > >>çıkmışlar. > >> > > >> > >> > >>>Yemekten sonra bara falan derken > sabaha doğru iyice > >>sarhoş eve > >> > > >> > >> > >>>yürümeye başlamışlar. İyice > sıkıştıklarını farketmişler > >>AMA > >> > > >> > >> > >>>etrafta tuvalet falan > bulamamışlar, mezarlığın yanından > >>geçerken > >> > > >> > >> > >>>biri > >> >> > >> > >> > >>>"Hadi şurda yapalım kimse > görmeden" demiş. > >> > > >> > >> > >>>Başka çare de yok, korka korka > girip bir kenarda > >>işlerini > >> > > >> > >> > >>>bitirmişler. Temizlenmek için > birşey bulamadıklarından > >>biri > >> > > >> > >> > >>>kilotunu çıkarıp kullanmış, > diğeri eve böyle dönemem > >>diye > >> > > >> > >> > >>>oradaki çelenklerden > >> > > >> > >> >düşmüş bir bandı alıp kullanmış. > Sabah kocalardan biri > >> > > >> > >> > >>>uyanıp karısını donsuz olarak > sızmış görünce telefona > >>sarılıp > >> > > >> > >> > >>>öbürünü aramış Yav biz fena > boynuzlandık galiba. Karım > >>eve > >> > > >> > >> > >>>sabaha karşı ve donsuz olarak > dönmüş... > >> > >> > >>>Sen gene iyisin , bizimkinin > kıçına "SENİ ASLA > >>UNUTMAYACAĞIZ" > >> > > >> > >> > >>>diye bir de > >> > > >> > >> > >>>kart yapıştırmışlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 *yerlere yatar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Güzeldi de börek yerken yakaldığı için beni bu fıkra midem bulandı nedense :/ :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ahha=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 iiiymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 kıh kıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 puhah ben bu fıkrayı biyerde okuduydum o zaman da yerlere yatmıştım şimdi de farksız:D *bilgisayar sandalyesinden yuvarlanır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ehehe (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 uheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 HAhaha :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 mükkemmel ya zuzuuzuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar