_stratavorious_ Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 iron necklace=225$ warrior earning=70$(2tane war) glass belt=100$ iron belt=125$ sadece istanbul içinde satış yapılacaktır. fiyatlar sabittir pazarlık için pm atmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_stratavorious_ Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 özür dilerim yanlış yere topic açtım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obl Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Yanlış yazdıysan mesajını editle sil ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 yanlıs manlıs deil dikkat ceksin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 hehe kim kendi işine yarayan yanlışı düzeltrki xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m05qu1t0 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 1)serwer i unutmussun 2)bu kadr para weren warsa bu oyuna onun ben ta aklını sewim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Benim çok yakın arkadaşlarımdan bu oyuna 3000-5000$ yatıran adamlar var. Bi tanıdığımın aresteki charına da 5000$ teklif etmişler ama adam satmıyor. Bana öyle bi para teklif edilse satardım herhalde charım ne olursa olsun. Zaten oyunun b*ku çıkmış bende krallar gibi char olsa kaç yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 yuh be o paralarla kac yetim doyar bilionuzmu!:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ah be güzel turkiyem. butun paradoxlara sahipsin :( bazıları o parayı kazanabılmek ıcın gecesını gunduzune katıo bazısı ıcın ıse bı cerez paarası yane benım ıcım .) yassık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 eet bu numarayı bende yapmıstm yanlıs yere yazdm numarası tavsiye etmem bi ise yaramıo... Catas :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 sattın işte daha ne istion ibibikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Hö? Wastyrx?? Ne diyon olm? *Kafası Karışır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 falla öksür sattı cumartesi gelio çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 walla sattm gitti abi ... cok heveslenmıstm cok istemıstm ama ***** ****** ***** **** ****** ******** un oglunun teki hackledi artık hic hevesım yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 *vazcaydm yazmıom* [ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 23:43 tarihinde, Crydan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Ana ben crydanın öskür olduğunu unutmuştum :) Senide benide hackleyenlerin .... (siz içimden geçenleri biliyosunuz, burası forum susuyorum) Ben o karmaşık KO hayatımı noktaladım. Darısı senin başına demek isterdim ama sen devam edicem diyorsun. Ne diyelim, itemları diz de şöyle güzel bi pk yapalım charınla ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 lol char senındir abi( nası olsa senın chara cokuom :P ) dimi yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Ehehe öyle ;) Name change bassak mı? O kadar oyunu bıraktım bu herif yine dönmüş demesinler :) Senin msndeki nicki koyalım ben sevdim ;) Hem itemları dizdikten sonra nickide deiştirirsen herkes babashopper der ne güzel :D Hatta combonada macro derler... Çamur atmak son moda biliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 eet bende nick olarak onu dusunuorm abi sen benım warıordaki ilk haftamı gorseydn onune gelen babashop? dupe ? falan dio bi ss war gostercem koparsın adam pm attı " r u gm ? O_o" dedi benımde sinirler bozuldu koptm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Ahaha lol diyorum ne diyim :D Evet desen biraz zorlasan adam id şifre falan verirdi herhalde :D Hey yarabbi sen akıl fikir ver millete... Birazda bilgi ver... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar