Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Benim çok yakın arkadaşlarımdan bu oyuna 3000-5000$ yatıran adamlar var. Bi tanıdığımın aresteki charına da 5000$ teklif etmişler ama adam satmıyor. Bana öyle bi para teklif edilse satardım herhalde charım ne olursa olsun. Zaten oyunun b*ku çıkmış bende krallar gibi char olsa kaç yazar.
Mesaj tarihi:
ah be güzel turkiyem. butun paradoxlara sahipsin :(

bazıları o parayı kazanabılmek ıcın gecesını gunduzune katıo bazısı ıcın ıse bı cerez paarası yane benım ıcım .)

yassık
Mesaj tarihi:
walla sattm gitti abi ... cok heveslenmıstm cok istemıstm ama ***** ****** ***** **** ****** ******** un oglunun teki hackledi artık hic hevesım yok :(
Mesaj tarihi:
Ana ben crydanın öskür olduğunu unutmuştum :) Senide benide hackleyenlerin .... (siz içimden geçenleri biliyosunuz, burası forum susuyorum) Ben o karmaşık KO hayatımı noktaladım. Darısı senin başına demek isterdim ama sen devam edicem diyorsun. Ne diyelim, itemları diz de şöyle güzel bi pk yapalım charınla ;)
Mesaj tarihi:
Ehehe öyle ;) Name change bassak mı? O kadar oyunu bıraktım bu herif yine dönmüş demesinler :) Senin msndeki nicki koyalım ben sevdim ;) Hem itemları dizdikten sonra nickide deiştirirsen herkes babashopper der ne güzel :D Hatta combonada macro derler...

Çamur atmak son moda biliyosun
Mesaj tarihi:
eet bende nick olarak onu dusunuorm abi sen benım warıordaki ilk haftamı gorseydn onune gelen babashop? dupe ? falan dio bi ss war gostercem koparsın adam pm attı " r u gm ? O_o" dedi benımde sinirler bozuldu koptm
  • Yeni Oluştur...