chagy Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 hehehehe ya anlamadığım yani niye "eşsiz girilmez" demiyorlar ya da "bayansız",bildiğim kadarıyla,eşsiz olan bayanlar girebiliyor ama eşsiz olan erkekler giremiyor. birde kadın-erkek eşitsizliğinden bahsediyorlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 millet birbirinin kiz arkadasina bakip tombala cekmesin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 birinci cinkoooo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Ben KRAL CAMPING ALANI diye biryer görmüştüm o da bayağ yaratıcıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Topikte katliam olmuş, 3 ölü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 aa rica ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 öeh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 kesme,yazma,iz bırakma gibi kavramları gururla taşıyan türk gençlerine karşı güzel bir uygulama,her yerde takdir etmişimdir bu uygulamayı..Şükür damsız kalmadık hiç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Oraya gidip birer çay, birer hamburger eşliğinde seviyeli muhabbetlere girmek isteyen bayan arkadaşlara selam ederim. Malum damsızız, ayıptır sölemesi. : ( [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 23:44 tarihinde, ovrld tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 amuehueuh resım kopardı benı arada sırada gıderdım bı zamanlar yalovaya o barı gordum yaff oraya bar demek ıcın bır suru yalancı sahıt toplaman lazım bar dısında herseye benzıyor orası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 milano cafe bar, karizma'nın yanında=)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evo5558 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 yalovaya gidersem mutlaka ugrarim. merak ettim nasil bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 bende yalavoya gidersm mutlak gorcem burayı:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Gittim denilmesi gerekilen bi yer gidin tabe =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Abi bi mekan var super amsiz almiyolar, taktik gittik neyse aktik ortamlara... ROFL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar