Lamerize Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Bilgisayara format attım ve w3 ü yeniden kurduğumda razor un crack i bir işe yaramadı maalesef. Acaba kurulum yaparken crack i 1.20c patchini yaptıktan önce çalıştırdığımdan mı kaynaklanmıştır yoksa yeni crack mi yüklemem gerekir ?
Lamerize Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Waxxi nin kurulumunu yapınca çalıştı neyse ki teşekkürler kimse yardım etmesede (:
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Patch den sonra yapacaksın cracki.Hatta galiba patch yapılınca crack yapmaya bile gerek kalmıyor.Patchi yapmadan önce crack yaparsan patch sırasında hata mesajı alırısın.
LethE Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 cracki cd den çekitğin için salt okunur geliyor.. onu kaldırıyosun patch yapar yine.. bu arada forum bura anında mı cevap vericez illa yeni gördük yeni yazıyoz :)
Lyrent Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 crack/hax vb. illegal konular hakkında tartışmak/fikir sormak malesef yasak forumlarımızda. arkanızdan toplayan yok diye çöp dökmeyin lütfen.
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 forumda crack konuşmak yasak diyosunuz burdakilerin belkide hepsi crackli serverda oynuyo ee ne anladım ben bundan ? böyle bi cevap verceğinize sessiz kalmanız daha makbuldü.Aynı haltı hepimiz yiyoruz. kaldı ki burdaki g3nk klanındaki herkes önceden xpam sitesinin yani bnetin serverlarındaydı orası da cracklıydı sonra waxxi ye geçildi burada crackli.
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Crack kullanan insanların konuşması yasak değil crack hakkında bilgi yasak. Gayet yerinde bir karar bence.
Öne çıkan mesajlar