THARKAS Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 beyler 4gundur anime cekiyorum merak saldim. naruta kenshin ve helsingi indirdim basta hic biri calismadi dicx codeclerimi degistirdim helsing haric calisiyor su an. hellsing_ep_01_-_the_undead_-_[axp_dvdrip_v2]_[dual_audio]_[ dosya adi bu nasil calistirabilirim fikriniz varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 VLC media player her bi haltı çalıştırıyor. İlla media playera codec istiyorsan CCCP codec packi yükle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 DivX Play ve Media Player Classic , onun üzerine K Lite Codec Pack , onun da üzerine Lazy Man's Codec Pack kur. ( Media Player Classic kurduktan sonra istiyorsanız eğer QuickTime ve Real formatı için QuickTime Alternative ve Real Alternative eklentisini de ekleyiniz zulaya ) Şu haliyle nerdeyse her popüler video formatını tek program üzerinden açabilir , P2P üzerinden %5'ini falan indirdiğin Anime'leri bile izleyebilir değer mi değmez mi diye karar verebilirsin , haliyle ülkem otaku'suna çok zaman kazandırdığı tartışılmaz. URL verelim : www.divx.com ve www.free-codecs.com Akuma'nın notu : Arada bir K Lite Codec Pack yerine ACE Mega Codec kurun türü öneriler gelse de bu codec çok fazla gereksiz yükleme yapıyor.Yukarıdaki 4lü işinizi çok alakasız bir codec sorunu olmadıkça işinizi görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ikinizede teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Genel anime codec pack CCCP Codec Pack indirin miss... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 muffin den realitylapse dan felan indirdiğim animelerin çoğu yarım kalıyor 120 mb lıksa 40 mb iniyor sonrada açılmıyor zaten nedeni nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsukikage Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Şimdi sanırım bunun sebebi explorer kullanıyor olman sanırım bir miktar çekiyorsun ve daha sonra bağlantı kopuyor (bir şekilde )ve explorer devam edemiyor. Firefox kurup kullanmayı dene. Veya Flash get veya herhangi bir başka download manager kurup onlarla download yap. Muffin domainin web sitesi ftp.sunet.se dir eğer bir ftp clientin varsa (filezilla'yı öneririrm) ftpden bağlanıp devam edebilirsin kaldığı yerden. Firefox kullanmak istiyorsan flashget kurduktan sonra bir eklenti (add on, plugin) olan flashgot u da kurmalısın. Kolay gelsin. Hepsi indikten sonra da yukarıda bahsedilen CCCP (Combined community codec pack i kur) Sorunsuz bir program olmasa da yeni başlayan biri için fazlası ile yeten bir program. Media Player Classic kullan (Bu codec in içinde var zaten ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 K-Lite Mega Codec Pack fazlasıyla yetiyor bana muffin domaindekileri flashget e atamıyorum niye acaba :/ link sorunu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar