Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota quizi zor versiyon / by Dynun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok bu da başarısız bir test olmuş :)
bazı sorular doğrudan pro olmayı gerektirmiyor bence. G3NK muhabbetini hiç katmayacağım zaten :P [valla kendilerinin oyunlarını hiç görmedim ama team pandemic herhalde g3nk'ten iyidir en azından :P]

onun dışında bu kuizz testlerini yapanlar gözden bir faktörü kaçırıyorlar... bu testler her şıkkı bir sonuca yöneltiyor ve test genelinde hangi sonuç daha fazla çıkarsa o sonuç, testin sonucu oluyor.
örnek vereyim;
bu testte

noob
moderate
acemi
progamer

var... şimdi sorunun tam karşılığı olan şık progamer oluyor.. ondan sonra yanlışlar mantıksal sıralama içinde (ne kadar mantıksal olabilir bu tartışılır) diğer sonuclara eşleştirilmiş. ama bir gerçek var ki ben 10 soruda belki 4 progamer (yani doğru cevap) cevabı versem de eğer yanlış cevaplarım diğer sonuçlara (noob, acemi, moderate) homojen dağılırsa (mesela 2,1,3) en çok progamer cevabım olacağı için (sonuçta 4 > 3 > 2 > 1), test sonucu da progamer çıkacaktır... yani sadece 4 doğru soru cevaplayarak progamer oluyorum :) bu da pek sağlıklı bir sonuç olmuyor.

örneğin ben önce normal olarak soruları cevapladım progamer çıktım... ondan sonra doğru cevapladığım soruların bir bölümünü yanlış yaparak bir daha testi tekrarladım, yine progamer çıktım :) sebebi yukarıda işte ;)
  • Yeni Oluştur...