Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

swgyi bioware satin aliyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yalnız iş anlaşmaya kaldı.

Şimdi almak isterlerse Lucas'in SOE ile bitmemiş bir anlaşması var.Bozup SOE'ye tazminat vermesi gerekebilir.Anlaşmalarını tam bilmiyorum ama isim haklarını şu sıralar alması zor gibi görünüyor.

Ha Bioware'de Lucas'ta hatrı olan bir firma.SW oyunlarının iğrençleşmeye başladığı bir dönemde Kotor'u ortaya atmış ve belki serinin pcdeki en iyi oyununu çıkardı.KOTOR yüzünden 2-3 sene daha Lucas'a laf atmayız :)

Başlayacağım ,başlayacağım.Eğer çıksın 2 gün pc başında campler full level yaparım
Mesaj tarihi:
Old republic hakları bunların elinde deil mi onu yapsınlar işte.Butun Star wars mmorglarının hakları mı acaba soenin elinde?Mesela Warhammer 40k oyun hakkı başka şirkette warhammer başka bir şirkette.Bu örnekten yola çıkarak atıyorum tamamen böle bir olayı:)

[ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 23:30 tarihinde, Theghosthand tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
evet öyle ghost.

Star Wars adını ürünlerinde kullanan milyon tane firma tabii Lucas'in izni ve anlaşmalar ile.

İşte SOE ile anlaşma da SOE belirtmiştir mutlak " Benimle anlaşman olduğu sürece başka firmaya isim hakkını MMORPG olarak vs. satamazsın " diye.Böyle olursa Bioware zorlanacak çünkü SOE mutlak para ister.

Ha anlaşma maddeleri Lucas'in yanındaysa bilemiyorum ama Lucas avantajlı durumda olması gerekli.

Bence tekrardan 4-5 arasında olmalı ya da KOTOR zamanlarından başlayıp her gerçek sene de 1000 yıl oyundan atlasa 4 senede Clone Wars başlar :D
Mesaj tarihi:
insanın aklına cins cins şeyler gelio.. belki de soe nge yi bile bile tutuodur.. oyunun başarısızlığı ortada.. ztn cu geldiğinden beri başka firmaların swg yi alması söz konusuydu.. belki de oyunu bilerek kötü seviyede tutuolardır.. böylece satın almak isteyen bi firmadan tazminat alabilirler..

ama böyle bi durumun avantajı da var... eğer bioware tazminatı ödeyip swg yi komple satın alırsa (ki LA ve soe arasındaki anlaşmada kodların yarı yarıya paylaşılmış olması lzm) kodları da alır.. böylece çıkabilecek yeni bi oyun hiç yoktan fazla bekletmez bizi..

ztn dedikodular oyunun swg 2 olmayacağı.. gene swg adıyla piyasaya çıkacağı falan gibi...

sonuçta bioware zengin bi firma.. LA da istedikten sonra soe yi donuna kadar satın alırlar.
Mesaj tarihi:
bence de genwa büyük ihtimal kod paylaşımı vs. öyledir.

Bioware'in sadece KOTOR'dan kazandığı para bile SOE'nin 2-3 oyununu almasına yeter :D

Ama önemli olan işletmek.
Mesaj tarihi:
düşündüm de gerçekten ya NC Soft yada Bioware kusursuz yapabilir SWG'yi.

Richard Garriot'un uğraştığını düşünsenize ki Richard Garriot'un adamları Pre-Cu'yu yaptı :D
Mesaj tarihi:
bioware alsin yeterki onlar sabah aksam calissin ben onlarin yemeklerini yapar çamaşılarini falan yikarim yeterki güzel bisi yapsinlar
Mesaj tarihi:
SWG forumlarinda Julio Torres denyosu beyanat vermis, yok oyle bisey demis..

Bioware Star Wars'a bulassa, baska bir SW mmo'su yapsin, ona da raziyim.

Esasen Bioware bi MMO yapsin da, ne yaparsa yapsin raziyim :)
Mesaj tarihi:
belli beyler swg2 ismi olmasa bile star wars episodes .. (salla şte ne olursa) .. eq2 gibi bir star wars oyunu yapacaklar... sistem olduğu gibi değişcek. buff bf decay . bh missionları herşey olacak.. frs gecelek.. jedi olmayacak yine ortalarda.. çünkü bu jedi academy gibi dediğiniz gibi oldu oyun..
.
.
bence olacağı bu.biriki ay içinde olmasada olması gereken. bu. sw hayran kitlesine göre bu online sw oyunun potansiyelini kimse küçünmseyemez ve oyunda da da hayalinize ne gelebilirse o olabilir.. kapasitesi bu. yeterki soe farkinda .. değilsed e farkına varmıştır.

ulubatli
Mesaj tarihi:
soe yalanladı... la ile araları çok iiymiş daha bi çok yenilik getireceklermiş oyuna falan...
bakın mesela size başka bi bomba... adamlar vader in kaskı dahil olmak üzere o tip kasklar koyacaklarmış oyuna... ortalıkta vader maskesiyle gezen adamlar göreceksiniz luke klonlarından sonra
Mesaj tarihi:
soenin ne kdr yalanci olduunu hepimiz biliorz sanirm, soeye guvenilmez.. ve soe bu haberi yalanliosa o hbr doorudur soe son bi caba ile 1-2 daha para kazanmaya calisiodr =)
Mesaj tarihi:
SOE piyasaya damgasini vurmuş bir sürü oyun yaptı ama işletemedi.

Everquest bomba gibi çıktı nitekim bir süre bomba gibi gitti gerçi o zaman UO ile tek oyundu denilebilir ama sonradan SOE tekel olmanın avantajı ile rahat davrandı.

SWG ilk çıktığı zaman harikaydı vs.

Matrix Online batıktı güzelleşti :)

Everquest 2 harika ki Developer takımı SOE'nin en iyisi bence.Şu an bir çok yönü ile piyasadaki en iyisi diyebilirim.PVP eksiği var sadece.

Hissediyorum bir şey unuttum :D
Mesaj tarihi:
bioware kendi web sitesinde masive multiplayer game projeleri icin developer team de görev yapıcak kisiler recruit yapıcagı yazıyor,

Bu oyun swg olmaya bilir ama bioware in yapmıs oldugu kaliteli oyunları düsünürsek güzel bir multiplayter oyunu gelicek gibi, sanırım cıkıs baya bi uzun sürebilir, buarada insallah sci-fi bi oyun olur bıktım kılıc cekip orc kesmekten :P
Mesaj tarihi:
eq2 pvp si gayet gusel klasına hakım olmak skıllerının hepsını kullanmak zorundasın. problem lvl rangelerının yuksek olması sebebı ıle gang olayının bazı geyık ler tarafından abartılmasında ama pvp den hem xp hem de loot alınması ayrı bı gusellık bıde eq2 grafık acısından asmıs bı oyun olmasına ragmen dun enchanted lands dekı meydan muharebesınde hıc lag olmaması ınsanı dumurdan dumura ugratıyor hele hele kı swg ıle kıyaslanınca. eq2 ye pvp geldıkten sona su an pıyasada oynanabılecek en ıyı oyun oldugunu rahatlıkla soyleyebılırım.
  • Yeni Oluştur...