xieon Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Bizim guildin forumda bir arkads yazdi güvenilir baya duyduguna göre bioware alcakmis swgyi zaten biowarein sitesinde bir mmo yapilacagi yaziyor vede emin deiglimama swg serverlarinin bulundugu sehirde bunun icin sirket kurmuslar falan nedeyim insallah bioware alirr not: Bioware Baldurs Gate gibi bir efsaneyi yaratmis firma ayrica Kotor'uda yaptilar ayrica MDK2 yide yaptilar bilen biler cok zevkli oyundu [ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 22:00 tarihinde, xieon tarafından güncellenmiştir ]
xieon Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 ha bu arada sunuda ekleyim kotor'u yaptiklari icin expended universde gecebilir yeni swg insallah Exar Kun'u görürüm elini öperim
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Ona bi sorsana nereden duymuş haberi old republic gelirse ben bu oyuna geri dönerim.Bioware'e güvenirim çok. Hepinize iyi oyunlar. Eamer Strider
Alo-matik Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 1 nisan yaklaşıyo valla 2 nisana kadar hiç bi habere güvenmem ben.
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 çıkacak SWG oyununa pre-order yaparım.Bioware çıkarırsa 2 tane alırım. Eğer SW ismini gerçekten isterse SOE ve Lucas'in aşırı fiyatina katlanıp alır. Bioware yaparsa gerçekten iyi olur.Pre-CU'yu örnek alırlarsa hangi firma yapsa güzel olur
nuwanda Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Bioware rulz =)) yoksa, yoksa dualarim kabul mu oluo? :))
xieon Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=swggpdiscussion&message.id=615565 bir bakin [ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 09:10 tarihinde, xieon tarafından güncellenmiştir ]
Arkansis Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 hahahaha moderator this has nothing to do with SWG. Havadan nem kapmış. swg pre cu geçmiş maddelerin arasından. yok bizle alakası yok yok yok yok !! yok yoky oky ko , bu oyunu oynatacağız size , haydi dancerlar fülütlerle savaşaaaaaa
Arkansis Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ha birde swg monster açılırsa sallamaz millet bioware mioware ...
revhas Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 www.mmorpg.com da yazıyo haber... eğer oyunu toparlayıp eski haline çevirirlerse ben dahil dönücek insan sayısı çok fazla...
nuwanda Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 oha oha oha okuorm haberleri mmorpg de fln ciddi gozukuo yaa hadi hayırlısı heyecanlandım valla :)
Sylian Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Chris Priestly offical bioware forumunda demis "John Smedley can send me 5000 Krispy Kreme's any time he wants. But if he wants me to share, he better make it 10000." Zuhahahaha anlasilan Smedley penny-arcade ile ugrastigi gibi bunlarla da e-mail yoluyla ugrasmaya baslamis lol
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ya bioware'in sitede mmo yapılacağı yazıyor demek ki projeleri SWG ismini satın almak :D Birde oyunu satın alıp NGE olarak devam ediyorlarmış.O zaman banlanana kadar küfrederim burada :D
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Bende baktım biraz forumlara.Yorum yapmaktan kaçınıyorlar. Give us some time to get things rolling, why don't ya? As usual, we'll give out information when we're good and ready, so until then, please let's keep the "OMG BIOWARE what are you making? tell us! It better be this property! Pleeeeeeease? You guys r awesome! Tell us it's this property!" type comments to a dull roar. Thanks; we appreciate it. Thanks for all the comments, everyone. I'm glad there's so much love and support for our new studio. Hehe adamların başka oyun yapacağı varsa bile swg2 yi yapmayı gözden geçirebilirler.Soe star wars sadece bizde leeen istersen oynama demeyi görür inşallah.
nuwanda Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 adamlar asla swg yapmicaz demiolar hatta bazilari yeni bi oyun gelistirilcek tamamen dio ona bile kesin bakmayin fln diolar. umarim swgye el atarlar, bnce gyt olasi bi secenek swg
xieon Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 söyleyim bioware yaparsa onu asil swg moster kalmaz o emuyu yapan adamlar daha yeni baslamis programciliga falan ve daha sifreleri yeni kirdilar cok zamanlari var bioware rulaz omg!!11one!eleven
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ya bence hiç kasmayıp SWG pre-cu'yu tamamen alıp başka isimle bir mmo yapsa hem SOE'ye kapak olur hemde köşe olur
patateskabak Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ya doğru olsa şu haber ne baba olur doyamadım ben swg ye iki ay oynayabildim o zamanda can cekişiyodu sonrada iyice bitince bıraktım, Bioware alsın anında pre order!
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 lucastan sw haklarini satin alip yeni sw oyunu yapabilirler ki en mantiklisi bu, ama tamamen alakasiz birsyde olabilir mmo projeleri...
sadATS2 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 kismet be swg oynanır her zaman yeter ki contenti hissettirebilsin 2 r2d2 ile bi c3po ile uyutup kapi gicirtisi saber sesleri olmasın, tee ilk saber seleri bile muhtesemdi salak soe. insallah olur ole bi gusellik de pynarız aslanlar gibi.
patateskabak Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 mail yağmuruna tutalım Bioware i arkadaşlar :) Allah rızası için sw nin haklarını al diye..
nuwanda Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 bn atarim mail fln :) forumlarini da camplicem :D ya sanirm olmaz bu is.. yani gercek olmak icin coook guzel
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 dark banane ne olursa olsun dönmiceksin:)
Öne çıkan mesajlar