Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Godfather

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bundan onceki saglam mafyavari oyunlardan mafiayida bitirdim onun senaryosuda cok guzeldi bence fakat bu bir filmin oyuna aktarilmi$ oldugu icin insan merak ediyor bu muthi$ 3lemedeki rolu ne olacak diye ve gayet guzel enjekte etmi$er iceriye oyuncuyu :) ben acayip begendim oyunu ve 2 gundur oynuyorum underboss oldum don olmaya dogru adim adim ileriyorum , ben oyunun dvd kopyasini almi$ olmama ramen de hicbi $ekilde arabadan inememe yahut mouse kontrollerinde bir problem cikmadi belirteyim.

[ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 16:33 tarihinde, cmrownz tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ya oyunu yükledim fakat böyle menüde mouse imleci yok ve oyuna basladigimda modellenmemis kutu kutu binalarla fln karsilasiyorum karakterler gözükmüyor falan? crack le mi ilgili bu da?
Mesaj tarihi:
o sorun gecti ekran kartiyla alakaliymis deistirdim falanda bu seferde oyun basladiktan sonra ekrana böyle yesil yesil cizgiler geliyo modellemeler bozuluyo birbirine karisiyo falan boyle.. bu problem niyedir? oyundan cikiyorum windowstada yesil cizgiler falan oluyo..
Mesaj tarihi:
ne oyunmuş be hehe.. millet isyanlarda.. daha 3 gün evvel orjinal dvd setini serettim.. harikulade.. ama oyununa hiç kasamam.. mafiayı kurmuştum bir iki ay öne.. paso taksi paso taksi.. eeh yeter dedim.. sıktı sildim.. dvamını göremedim.. ondan gari de mafya oyunu oynamıyorum..
Mesaj tarihi:
Valla oyunun çıkıcaanı okuduumuzda çılgın atmıştık evde arkadaşla. Oyunun ismini görünce bile heyecanlanıyoduk ama şimdi hiç hevesim kalmadı.
Yazılarınızı okumak bi yana; oyunda EA'nin parmağının olmasının da bunda etkisi olabilir :P
Mesaj tarihi:
modellemeler vs cok kotu. max payne1 motoruyla yapilan mafia bile cok daha iyiydi bundan... haliyle sadece isminden kurtariyo bana kalirsa. para vermeye degmez kanimca.
Mesaj tarihi:
oyunda load ekranında aşağıda edit var, kendi save ini seçip ona gir, karakter yapma ekranına dönüyor, orada apparel den ayarlayabilirsin...
Mesaj tarihi:
oyun ciddi anlamda grafik olarak biraz eskide kalmis olsada cok güzel bi oyun özellikle dövüs sistemi ve oyundaki detaylar inanılmaz..

protection money alicaamiz dükkana giripte sahibin kafasini yandaki masaya dan dun vurup adamı o duvardan o duvar afırlatırken yere düsmek üzereyken havada yakalayip kafa atmak gibi atraksiyonlari bana sunan baska bi oyun yok sanirim
Mesaj tarihi:
mumu nun dediği gibi yapınca adam ölüyo yada fazla stres oluyo vermiyo en iyisi once malları parçalamak(kasayı kitaplığı vs.) sora adamı tutup biraz sallamak parayı vermeye baslıyınca bi iki yumruk atın sora alın. ne kadar koparırsan o kadar iyi :D
  • Yeni Oluştur...