Pearl Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Evt arkadaşlar 12 senelik pc hayatımda ilk defa karşılaştıım bir vaka bu ve çözümünü bilmiyorum.Bu olay özellikle strateji oyunlarında oluyor onunda dışında herşey normal (şu an bunları yazarken bile mouse um görünmez lol).Şimdi olay şu: BFME II (yada herhangi baş bir oyuna mesela Empire AT WAR) ye giriyorum load diorum tam başlıyorum(kesin bir zamanı yok bu olayın başladıktan 1 saat sonada olabiliyor 5 dakka sonrada) bi anda mouse cursor takılıp kalıyor donuyor ve mouse u görünmez olarak kullanıyorum ancak nerye tıkladıımı göremiyorum ve makineye reset atana kdr sürüyor bu.İşin komik yanı mouse kulladıkça mouse cursorun değişmesi.Mesela oyunu oynarken adama hedef alıom mouse normalde adamların üstünde ama cursor farklı bir yerde takıldıı için icon orda deişio.Yani mouse u kullanmaya devam edebiliyorum sadece cursor takılıp kalıo.Anlamadım neden oluo!Bu olaya ilk kez bi kaç hafta önce Empire At Warın demosunu oynarken rastladım.Mouse um Logitech MX510 driver en son version.Virüs taraması yaptırdım 2 virüs buldu sildim ancak hala devam ediyor sizce neden.Dediim gibi genelde strateji oyunlarında oluyor.SWG de çok ender... Lütfen yardım edin oyun oynayamaz oldum mouse cursor takılıp duruo! Eer bi çözüm bulamassanız format atmayı denicem.Bu arada oyunların kopya olmasıyla hiç bir alakası yoktur.BFME2 orjinal SWG orjinal empire at war kopya ancak 3 ündede aynı sorun var(başka oyun denemedim ama dierlerindede olucaktır kesin). [ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 17:40 tarihinde, Pearl tarafından güncellenmiştir ]
Pearl Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 yahu biri cvp yazsın yaw bekliom kaç saatir bişi tavsiye edinde deniyim.Oyun oynamak istiom artık :(
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Bu problem çok sinir bir problem. Benzer versiyonu benim başıma geliyordu. Geçici olarak kurtulmanın bir yöntemi var. Cursor görünmez olduğunda şunu yap. "Display Properties > Settings > Advanced > Troubleshoot" Burda ki Hardware Acceleration çubuğunu bir kademe düşür. Mouse görünür hale gelecektir. Tabi bunu cursor görünmezken yapmak biraz zor. Problemin tam olarak çözümünü ise ben günlerce araştırmama rağmen bulamadım. Bir iki sitede de bu problemi dile getirenler olmuş ama onlarda cevabı alamamış. Aslında halletmesi çok basit bir olay ama bilmediğimiz için sürünüyoruz. Herneyse ben format attıktan sonra problemden eser kalmamıştı dolayısı ile.
Öne çıkan mesajlar