Sin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Dün gece kafede oturuyoruz işte herkes bir köşede xp kasıyo ama minadan garip garip sesler bagırmalar geliyodu daha cok OHA felam diyodu bi an merak ettik ve onu izlemeye baladık. Yaklaşık 30-40 hib li mid kalesien saldırıyorlardı, kapıları kırdılar içeri girdiler ve kaleyi aldılar. Kalenin içinde takılıyolardı ama içeri girdikten sonra 16 kişi kalmışlardı. Hepsi lvl 50 ydi. Acaip mutlulardı ama az sonra olacaklardan haberleri yok tu ki bi anda kapılar sallanmaya başladı. İlk kapı kırıldı cok kısa surede ilk kapı kırılmıştı hib liler şaşkınca birbirlerine bakıyorlardı 64 midli ise bir an once kapıyı kırıp hib lileri kesmek istiyordu. mina nın guildinden 2 eleman kapının onunde mass buyu yediler ve direk indiler. Teki reslendi ama digeri reslenemedi. 15 kişi kalmışlardı. 15 kişi lord un odasına çıktılar merdivenin basında beklemeye basladılar. 6 tane eldritch ust uste gelmiş hedef bekliyolardı. Bizim mina ise hala guluyordu. Kapı kırıldı midliler iceri daldılar ve icerde adam bulaamyınca lord odasına cıkmaya koyuldualr ve merdivenden ilk çıkan bir norsemandi. Mina norseman e 2 tane vurdu norseman oldu ve mina bagırdı 63 kişi kaldılar diye. tabi bizde minaların ne zaman res kill yiyeegini beklerken bir baktık lord odasına gelen gelene 2 dk da olay yasandı ve bitti. kalenin icinde 70 cesed vardı 6 tanesi hib den 64 tanesi midlilerdi. kale hiblerde kaldı.[hline]Mystery Ruda.k.a Murdock Corte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Hönk&Oha[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki: bana bir frp bug ı söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 O 64 kişinin Lvl durumu ortalama neydi?[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki: bana bir frp bug ı söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 said: StRencher, 25 Şubat 2003 17:20 tarihinde demiş ki: O 64 kişinin Lvl durumu ortalama neydi?[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki: bana bir frp bug ı söyleyin 14,2671296594238482452[hline]Wiss Darksoul lvl 48 ArmsGAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 gerci o 64 kişinin yarılma sebebi aslında hem lord odasında savunma yapan hib lerin lvl 50 olması hemde arkadan gelen celtic fits guildinin destegiydi. valla midliler genelde minaya yeşil gozukuyodu[hline]Mystery Ruda.k.a Murdock Corte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 AUHAUHAUHAHUAUHAHUAUHA... Merak ediyorum bu midliler hep böyle ezilmeye mi mahkum olucaklar?[hline]Alexi Septimus , Necromancers Maccalagoth Elder , Level 34 Paladin UK-Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 valla avalon serverinda oynarken ben en son(2ay once) 1 grup hibi/midi cok rahat 50 albiye lord odasinda kesiolardi..........iyi bi grupla mümkün bu :( hemde bazi midiler bunu pbae olmadan yapiolardi...aestun saolsun hehe[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 aestun a.k.a oha[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mid'ler ezik değil de tam anlamıyla Troll'ler.. Geçen bize de oldu.. kalenin 2. kapısına geldik.. Yell çekiyorum kapıya mezz atın stun atın ne bok bulursanız atın diye.. Adamlar bi bok atmadılar tabii kapının arkasındaki yaklaşık 3-4 pbaoe aynı anda cast etmeye başlıyınca kapıdaki yaklaşık 40 mid indi aşşa... Tarz farkı, adamlar hareket eden herşeye gözü kapalı saldırmaya alışmışlar.. güçlü class'lar olmasa hiç şansları yok RvR da..[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden [R.I.P] RnZ lvl50 Skald RR4L6 Ezz lvl42 Runemaster Excalibur | Midgard / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 valla bilmiyorum ama ex hib de zarko diye bi adam var o 16 kişiyi oel bir organize ettiki adamlar cok az kayıp verdiler. yani olay organize de bitiyor[hline]Mystery Ruda.k.a Murdock Corte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Zarko Dark Order'ın Guild master'ı.. sağlam liderdir.. Zamanında Dark Orderdayken çok zevk alırdım onunla RvR a çıktıımda..[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden [R.I.P] RnZ lvl50 Skald RR4L6 Ezz lvl42 Runemaster Excalibur | Midgard / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 organizyonla ilgili bir bilgi relic keep raidi serverın en güçlü guildlarından ve albionun en güçlü guildi tf düzenliyor ama herkez orda oraya vardığımızda 5 fgyiz içerde midler bizi bekliyor 4 fg kadar alırız diye düşünüyoruz herkez ön kapıda yan kapıya baktım bi mid var öldürdüm onu rezlediler sonra sırayla pıt ptı midler çıkmaya başladı ama bu gerilla savaşı gibi gir çık yapıyorlardı bense chatte yırtınıyorum yan kapıya gidin giriş çıkış ordan oluyor relic keeplerde normal keep gibi deil dinleyen yok orda bir mid gruplaşması başladı biz bu sırada 1-2 fg orda ölü yatıyoruz ama rezliyermiyorlar midler izin vermiyor ve birden bir güruh üstümüze aktı ve hepimiz ezildik burdaki olayda şu var eğer raidi düzenleyen adma azıcık işi bilser öçnde fighterları bırakır yan giriş kapısını desteklerdi hadi onu unuttun millet ölüo bağırıo bilşi anlar herşey organizasyonda birde rp istiyorsanız keep raidlerle uğraşmayın bile bir kaç arkadaş bulun kendinize tank caster healer yani normal exp grubu gibi onları friendlisten toplayıp bir roam grubu yapın bir gecede 30k rp kazanmanız bile çok kolay.[hline]karga theurgist of The Forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 birde lvl 50 ye yeşil dediğimiz kişiler lvl 29-38 arası e yani onlarda 1-2 pbae de düşer[hline]karga theurgist of The Forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Brelenor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Level 50'te yesil Level 36-40 :P Bir de BONEPART'a tamamen katılıyorum... ---------------------------------------------------- abi farketmez 6 tane pbae caster baslaıkları zaman hiç bişi durduramıyo 3 tane ice wizzynin 30 kişilikkeep raid grubunu durdurdugunu bikliyorum ya adamlar sessice kapıya gelip 5 saniye pbaelediler ve lord rooma kactilar raid grubu lord rooma yaklasmayi goze alamadş ehuehue[hline]Odion - Level 50 Wizard Yored - Level 50 Cleric Brelenor - Level 50 Infiltrator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 akıllı olup yemiceksin artık bu numaraları. aum tower da hib chanter pbaoe yapıyor klasik. bizim grup tecrübeli yaklaşmıyor bile. target edemiosun etsen de cast edemiosun dişarıdan. napıyoruz? hemen bi mob kapıp geliyoruz. tankımız mob u tower ın kenarından geçiriyor.ae dot u basıyoruz. zafer bizimdir. keep te ise taktik az bişi değişik. biraz yalşaıp pbaoe den dmg alıyoruz. chanter ın peti kendini gösteriyor. pet e ae dot... zafer bizimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Soth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 zarko benim guildin gm si yanılmıyosamda 3 mil rp si var[hline]Carternas the Champion Hib/Ex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Soth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 pardon 2.2 mil mis rp si baktim:P[hline]Carternas the Champion Hib/Ex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Bende o yüzden midler ezilcek diyorum.Guildimdeki herkezin excal mid'de alt'ı var hepsinin altından "Mid Sux" kelimesinden başka birşey çıkmıyor.[hline]Alexi Septimus , Necromancers Maccalagoth Elder , Level 34 Paladin UK-Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Thalion Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Mid Sux :) evet ama şu anda excal'deki 6 relicten 5 tanesine ev sahipliği yapan da mid !! İşin ilginci şu, onca zaman hibernia da oynadım, öle bi seferde en fazla aldığım rp 10k felan olurdu ki grubum da iyiydi.. Mid'e geçtim, tmm adamlar tam troll, taktik yok, organizasyon yok.. allah ne verdiyse dalıyolar ama bi bakmışım her gece aldığım RP 20k 15k.. bi haftada 100k rp yapmisim.. ki 2-3 gece de oynamadım.. Adamlar Suxx felan ama ölmeden önce de yanlarında bayaa bi adam götürüyolar ;)[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden [R.I.P] RnZ lvl50 Skald RR4L6 Ezz lvl42 Runemaster Excalibur | Midgard / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Soth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 götürürler tabi ya deli oldum dün gece biz 5 kişiydik 1 fg midle karşılaştık odinde neyse girdik birbirimize ben de bi trolle arkadan anhi. yaptım stun ettim yanına geçip side combo yapacaktım ki biri geldi 2 vurdu öldüm direk. dmg lere baktim 640, 560, 430 küsür. nedir bu ya hemde 1h axe ile verdi herif bu dmg yi. zerker olabilir ama kesinlikle zerker modunda degildi. goa ya email atacam nedir bu kardeşim[hline]Carternas the Champion Hib/Ex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Soth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 slash resist te 16[hline]Carternas the Champion Hib/Ex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 olm vg board da aglayın la zuhaha :)[hline]Mystery Ruda.k.a Murdock Corte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Thalion Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 lol olm Thane duel'de 1h hammer ile 590 koydu.. zerker zate öte bi alet.. Ama şunu söyliyim Mid'de caster yok denecek kadar az.. o nedenle melee class'ların böyle dmg vermesi normal.. Hele de STR relicleri tutarken... benim dmg nerdeyse 100 pt arttı.. adamların kim ne olmuştur..[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden [R.I.P] RnZ lvl50 Skald RR4L9 Ezz lvl42 Runemaster Excalibur | Midgard / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Miguel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Mid lerin sux olmasi derken class lar mi yoksa oynayan adamlar mi? Benim gördüğüm adamlar xp gruplarinda bile doğru dürüst organize olmuyor. Eh dolayisiyla rvr da da fazla organize değillerdir. Hib gruplarinda 1 mage bile azken adamlar full tank grup ve 1 healer la (healer da healer class degil shaman main healer değil yani) yola çikiyorlar. Neden? Çünkü bir zerker bir enchanter in gözle görülür verdiği damage kadar siki vuruyor :) Bütün iş xp kasma yöntemleriyle orantili gelişiyor. Shaman class i plvl için yaratilmiş sanki. Mid de ilk char imi lvl5 yaptikdan sonra hangi spot a gitsem gördüğüm şey "40 - 50 arasi bir shaman ve yaninda bir gri" Gruplaşmaya alışamiyorlar. Ama bunun dışında class lari hem zevkli hemede yararli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Soth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Ehem bone stealther degilim:P imzamada bakarsan champim ve scale giyiyom:) scale armora bu adam 500 den assa koymuyosa bence bu baya bi dengesizlik yauu zate normal hit im 1226 buflarla anca 1700 oluyo:/[hline]Carternas the Champion Hib/Ex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri Dark Age of Camelot Tanık oldugum bir olay × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 birde lvl 50 ye yeşil dediğimiz kişiler lvl 29-38 arası e yani onlarda 1-2 pbae de düşer[hline]karga theurgist of The Forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Brelenor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Level 50'te yesil Level 36-40 :P Bir de BONEPART'a tamamen katılıyorum... ---------------------------------------------------- abi farketmez 6 tane pbae caster baslaıkları zaman hiç bişi durduramıyo 3 tane ice wizzynin 30 kişilikkeep raid grubunu durdurdugunu bikliyorum ya adamlar sessice kapıya gelip 5 saniye pbaelediler ve lord rooma kactilar raid grubu lord rooma yaklasmayi goze alamadş ehuehue[hline]Odion - Level 50 Wizard Yored - Level 50 Cleric Brelenor - Level 50 Infiltrator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 akıllı olup yemiceksin artık bu numaraları. aum tower da hib chanter pbaoe yapıyor klasik. bizim grup tecrübeli yaklaşmıyor bile. target edemiosun etsen de cast edemiosun dişarıdan. napıyoruz? hemen bi mob kapıp geliyoruz. tankımız mob u tower ın kenarından geçiriyor.ae dot u basıyoruz. zafer bizimdir. keep te ise taktik az bişi değişik. biraz yalşaıp pbaoe den dmg alıyoruz. chanter ın peti kendini gösteriyor. pet e ae dot... zafer bizimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Soth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 zarko benim guildin gm si yanılmıyosamda 3 mil rp si var[hline]Carternas the Champion Hib/Ex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Soth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 pardon 2.2 mil mis rp si baktim:P[hline]Carternas the Champion Hib/Ex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Bende o yüzden midler ezilcek diyorum.Guildimdeki herkezin excal mid'de alt'ı var hepsinin altından "Mid Sux" kelimesinden başka birşey çıkmıyor.[hline]Alexi Septimus , Necromancers Maccalagoth Elder , Level 34 Paladin UK-Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Thalion Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Mid Sux :) evet ama şu anda excal'deki 6 relicten 5 tanesine ev sahipliği yapan da mid !! İşin ilginci şu, onca zaman hibernia da oynadım, öle bi seferde en fazla aldığım rp 10k felan olurdu ki grubum da iyiydi.. Mid'e geçtim, tmm adamlar tam troll, taktik yok, organizasyon yok.. allah ne verdiyse dalıyolar ama bi bakmışım her gece aldığım RP 20k 15k.. bi haftada 100k rp yapmisim.. ki 2-3 gece de oynamadım.. Adamlar Suxx felan ama ölmeden önce de yanlarında bayaa bi adam götürüyolar ;)[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden [R.I.P] RnZ lvl50 Skald RR4L6 Ezz lvl42 Runemaster Excalibur | Midgard / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Soth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 götürürler tabi ya deli oldum dün gece biz 5 kişiydik 1 fg midle karşılaştık odinde neyse girdik birbirimize ben de bi trolle arkadan anhi. yaptım stun ettim yanına geçip side combo yapacaktım ki biri geldi 2 vurdu öldüm direk. dmg lere baktim 640, 560, 430 küsür. nedir bu ya hemde 1h axe ile verdi herif bu dmg yi. zerker olabilir ama kesinlikle zerker modunda degildi. goa ya email atacam nedir bu kardeşim[hline]Carternas the Champion Hib/Ex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Soth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 slash resist te 16[hline]Carternas the Champion Hib/Ex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 olm vg board da aglayın la zuhaha :)[hline]Mystery Ruda.k.a Murdock Corte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Thalion Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 lol olm Thane duel'de 1h hammer ile 590 koydu.. zerker zate öte bi alet.. Ama şunu söyliyim Mid'de caster yok denecek kadar az.. o nedenle melee class'ların böyle dmg vermesi normal.. Hele de STR relicleri tutarken... benim dmg nerdeyse 100 pt arttı.. adamların kim ne olmuştur..[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden [R.I.P] RnZ lvl50 Skald RR4L9 Ezz lvl42 Runemaster Excalibur | Midgard / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Miguel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Mid lerin sux olmasi derken class lar mi yoksa oynayan adamlar mi? Benim gördüğüm adamlar xp gruplarinda bile doğru dürüst organize olmuyor. Eh dolayisiyla rvr da da fazla organize değillerdir. Hib gruplarinda 1 mage bile azken adamlar full tank grup ve 1 healer la (healer da healer class degil shaman main healer değil yani) yola çikiyorlar. Neden? Çünkü bir zerker bir enchanter in gözle görülür verdiği damage kadar siki vuruyor :) Bütün iş xp kasma yöntemleriyle orantili gelişiyor. Shaman class i plvl için yaratilmiş sanki. Mid de ilk char imi lvl5 yaptikdan sonra hangi spot a gitsem gördüğüm şey "40 - 50 arasi bir shaman ve yaninda bir gri" Gruplaşmaya alışamiyorlar. Ama bunun dışında class lari hem zevkli hemede yararli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Soth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Ehem bone stealther degilim:P imzamada bakarsan champim ve scale giyiyom:) scale armora bu adam 500 den assa koymuyosa bence bu baya bi dengesizlik yauu zate normal hit im 1226 buflarla anca 1700 oluyo:/[hline]Carternas the Champion Hib/Ex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri Dark Age of Camelot Tanık oldugum bir olay × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Brelenor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Level 50'te yesil Level 36-40 :P Bir de BONEPART'a tamamen katılıyorum... ---------------------------------------------------- abi farketmez 6 tane pbae caster baslaıkları zaman hiç bişi durduramıyo 3 tane ice wizzynin 30 kişilikkeep raid grubunu durdurdugunu bikliyorum ya adamlar sessice kapıya gelip 5 saniye pbaelediler ve lord rooma kactilar raid grubu lord rooma yaklasmayi goze alamadş ehuehue[hline]Odion - Level 50 Wizard Yored - Level 50 Cleric Brelenor - Level 50 Infiltrator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 akıllı olup yemiceksin artık bu numaraları. aum tower da hib chanter pbaoe yapıyor klasik. bizim grup tecrübeli yaklaşmıyor bile. target edemiosun etsen de cast edemiosun dişarıdan. napıyoruz? hemen bi mob kapıp geliyoruz. tankımız mob u tower ın kenarından geçiriyor.ae dot u basıyoruz. zafer bizimdir. keep te ise taktik az bişi değişik. biraz yalşaıp pbaoe den dmg alıyoruz. chanter ın peti kendini gösteriyor. pet e ae dot... zafer bizimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 zarko benim guildin gm si yanılmıyosamda 3 mil rp si var[hline]Carternas the Champion Hib/Ex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 pardon 2.2 mil mis rp si baktim:P[hline]Carternas the Champion Hib/Ex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Bende o yüzden midler ezilcek diyorum.Guildimdeki herkezin excal mid'de alt'ı var hepsinin altından "Mid Sux" kelimesinden başka birşey çıkmıyor.[hline]Alexi Septimus , Necromancers Maccalagoth Elder , Level 34 Paladin UK-Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Mid Sux :) evet ama şu anda excal'deki 6 relicten 5 tanesine ev sahipliği yapan da mid !! İşin ilginci şu, onca zaman hibernia da oynadım, öle bi seferde en fazla aldığım rp 10k felan olurdu ki grubum da iyiydi.. Mid'e geçtim, tmm adamlar tam troll, taktik yok, organizasyon yok.. allah ne verdiyse dalıyolar ama bi bakmışım her gece aldığım RP 20k 15k.. bi haftada 100k rp yapmisim.. ki 2-3 gece de oynamadım.. Adamlar Suxx felan ama ölmeden önce de yanlarında bayaa bi adam götürüyolar ;)[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden [R.I.P] RnZ lvl50 Skald RR4L6 Ezz lvl42 Runemaster Excalibur | Midgard / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 götürürler tabi ya deli oldum dün gece biz 5 kişiydik 1 fg midle karşılaştık odinde neyse girdik birbirimize ben de bi trolle arkadan anhi. yaptım stun ettim yanına geçip side combo yapacaktım ki biri geldi 2 vurdu öldüm direk. dmg lere baktim 640, 560, 430 küsür. nedir bu ya hemde 1h axe ile verdi herif bu dmg yi. zerker olabilir ama kesinlikle zerker modunda degildi. goa ya email atacam nedir bu kardeşim[hline]Carternas the Champion Hib/Ex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 slash resist te 16[hline]Carternas the Champion Hib/Ex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 olm vg board da aglayın la zuhaha :)[hline]Mystery Ruda.k.a Murdock Corte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 lol olm Thane duel'de 1h hammer ile 590 koydu.. zerker zate öte bi alet.. Ama şunu söyliyim Mid'de caster yok denecek kadar az.. o nedenle melee class'ların böyle dmg vermesi normal.. Hele de STR relicleri tutarken... benim dmg nerdeyse 100 pt arttı.. adamların kim ne olmuştur..[hline] MCP | MCSE | CCNA -------------------------------------- Haradrim lvl50 Warden [R.I.P] RnZ lvl50 Skald RR4L9 Ezz lvl42 Runemaster Excalibur | Midgard / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miguel Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Mid lerin sux olmasi derken class lar mi yoksa oynayan adamlar mi? Benim gördüğüm adamlar xp gruplarinda bile doğru dürüst organize olmuyor. Eh dolayisiyla rvr da da fazla organize değillerdir. Hib gruplarinda 1 mage bile azken adamlar full tank grup ve 1 healer la (healer da healer class degil shaman main healer değil yani) yola çikiyorlar. Neden? Çünkü bir zerker bir enchanter in gözle görülür verdiği damage kadar siki vuruyor :) Bütün iş xp kasma yöntemleriyle orantili gelişiyor. Shaman class i plvl için yaratilmiş sanki. Mid de ilk char imi lvl5 yaptikdan sonra hangi spot a gitsem gördüğüm şey "40 - 50 arasi bir shaman ve yaninda bir gri" Gruplaşmaya alışamiyorlar. Ama bunun dışında class lari hem zevkli hemede yararli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Ehem bone stealther degilim:P imzamada bakarsan champim ve scale giyiyom:) scale armora bu adam 500 den assa koymuyosa bence bu baya bi dengesizlik yauu zate normal hit im 1226 buflarla anca 1700 oluyo:/[hline]Carternas the Champion Hib/Ex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar