dory Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 topic acıp saçmalamak. kotuyum 30sn içinde sinirden delirtilebiliniyormus organik kimya aylardır kimyadan dort gözle bekledigimiz konu. ek ders yok deniyor ve herkes eve gidiyor sonra 14,30'a ders konuyor ve beni kimse aramıyor rehberlikçim herkesi arıyor bi beni aramıyor ya sinirden ne yapacagımı şaşirdim acıp küfretsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 iyi olur , oyle yap ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 konustum şimdi "biz herkesi aradık senin cebin kapaliydi" yalan. ya napicam peki? 2 saati nasil kapatıcam? tam kendimi ayarliyorum, çalişicam diyorum başliyorum ama mutlaka bişey cıkarıyorlar. özellikle mi denk geliyor? [ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 18:30 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 puhauhauhazuhza benimde sinirim bozuldu gülesimgeliyo:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 valla ben o kadin ölürse cok gülerim sene basından beri yapmadıgı pislik kalmadı bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 HRR organik kimya bilen var mı? bilgi paylasimi +rep deraziye dıklarız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 belki çocukları öss ye giricektir bu sene .seni durdurarak çocukları daha yüksek sıraya yerleşebilir. olamazmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 ne cocugu be, evli bile değil. kim alsın onun gibi birini, lol işkence kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 bende sinirliyim bugun bekledigim şeylerin olmaması yüzünden dershanedeki herkesle kavga ettim rehberlikçiyi haşladım ama hala sinirliyim çünkü halen daha hatırlamıyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 ama sorunlu rehberlikçiniz varmış bee ooh bizimki süperdi valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 dory boşver boyle insanlar cok etrafta .. birsuru sorumsuz insan onemli yerlere geliyo şu ulkede bende anlamıyorum ..sen çalışmana bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 hatta rehberlikciye şantaj yap , senin sucun hocayla bana birebir etud ayarla fln de :d yapmassa git dersane sahibine şikayet et :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 çalişalim tamam da organik kimya of nasil kapanır 2 saat işlemişler ki 3 ders saati eder 40dkdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 dediğim gibi yap sen , onemli konu haklısın. birebir etud ayarlasın sana. hem daha iyi anlarsın konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 ayarlamaz o bana, kıl cunku. gittim bugun dedim 1 fizik ayarlar mısın cuma gunune "ay ben halledemem " grr ben başliyim bari:/ CnHnbilmemneO2 puuuuuuufffcchhr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 ORGANİK KİMYA DERSİ VERİLİ!!!(100$) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 redogsi yıllık mı?: D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 yok ders başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Ders çalışan arkadaşları kutluyorum, ben de sizin gibi çalışmak istiyorum en yakın zamanda. Amin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 ne biçim rehberlikçisin sen?adam ol de:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 git rehberlikcinin arabasi varsa ustune saglam cizerekten hatta karalayaraktan Organik Kimya yaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 bence rehberlikçinin üstüne yaz... arabaya yazık... [ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 00:10 tarihinde, asterix tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar