karakedi Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=sst-pp02 bu ürün hakkındaki görüşleriniz nelerdir? rahatsız olmaya başladım psu fan sesinden, bu işe yarar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Güzel birşeye benziyor , havayı aşağı vererek sesi kırıyor , uzun müddetten sonra boğmasın psu yu sıcaktan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 almayı düşünüyorum, ama pek güvenemedim. alıp deneyen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 bundan başka alternatifler varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Güzelmiş hoşuma gitti. Hemen sitesine gidip model adını aldım (pp02), sonra bir iki google araması ile bir iki test ve inceleme buldum. Almanca: dirkvader.de - kasa ısı nasıl değişiyor onu da test etmişler, beğenmişler cooling-station.net İngilizce: phoronix.com extensivemods.com Her sitenin yorumları farklı. Genel olarak beğenilmiş anladığım kadarıyla. Kimi montaj sorunlu demiş, kimi kolay demiş. Kimi sesi çok iyi azaltıyor demiş, kimi hiç azalmıyot demiş. Ama sitenin birinde şey diyor, eğer power supply'ınız eski ve çok sesliyse, epey azaltacaktır. Ama yeni ve sessiz PSU'lar üzerinde pek etkisi olmuyormuş. Yani kısaca az gürültülü şeyleri daha da azaltamıyor, ama çok gürültülüyse hissedilebilir ölçüde azaltabiliyor anladığım kadarıyla. Kasa ısısı ise ortalama 2 derece falan artıyormuş, ciddi bir şey değil. Ama bence o guide'lara bak, olmadı google'da falan biraz daha gez. Model ismi yukarda, bulursun daha bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 keşke fansız cpu'larımız olsa :( [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Psu mu demek istedin Fistancan? Cpu diyosan sana sıvı soğutma verelim, kızartma yağı ile soğutma falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 pff psu yazcaktım cpu yazmışım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar