arcane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Kendileri audiogalaxy zamanında ag nin support ettiği gruplardandı fear factory mp3leri sömürürken bulmuştum deneyip sevmiştim anti christ takılıyorlar maalesef ama müzik sağlam hem kadın hem erkek vokal var ikiside iyi dinleyen var mı benden başka ? hemen sömürülesi bi şarkı adı da ekleyelim forsaken by the naked light of day[hline]Night! So I play. Give me a sign this is day. Give me some guidance, so I pray. It's time to die. Is that what I want? Korn - B.B.K. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 niye maalesef? bosver ne olursa olsun, isterse cingene-metal olsun yeterki sen oner arkicim :D[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 sevmiom öyle satan dı matandı veya dine el uzatmalı şarkıları sözleri güzel olsa bile dinlerken bi tuhaf hissediyorum[hline]Night! So I play. Give me a sign this is day. Give me some guidance, so I pray. It's time to die. Is that what I want? Korn - B.B.K. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 arcane cim şu şarkının sözlerini bi bul en azından indirmesen bile Laibach - Jesus Christ Superstar İsa'ya güzel b ieleştiri getirmişler, ve nakaratından önceki küçük bölümlerde şöyle bir şey söylyo: Don't get me wrong I only want to know... neden o zamanda İsrail'i seçtinde, bu zamanı seçmedin toplu iletişim sayesinde çok daha kolay yayrdın gibi sorular soruyo hehe[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Therion'un Wine of Aluquah ve Deggial diye iki şarkısı var resmen inkâr.Güzel de şarkılar, eşlik etsen bi türlü etmesen bi türlü . .[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar