Ale Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Slm; Ben bayağı uzun bir süredir UO'dan uzak kaldım ama şimdi tekrar oynamaya karar verdim. Bana tevsiye edebilceğiniz RP'nin önemli olduğu (RP zorunlu olması gerekmiyor kaliteli olması yeterli) ve ırk level gibi birazcık daha frp kurallarına yakınlık kazanmış bir server var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Ring Of Life dene Adresi www.sihirlisayfalar.com[hline]Ultima Bir Tutkudur Bizlerde Bu Tutkunun Aracıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ale Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Ya öküz yukarı baksana bi sürü adres var gibi birşeylerin aklınızdan geçirdiğinizi tahmin edebiliyorum ama hepsine teker teker üye olup deneme yapmak yerine bi kamu oyu yoklaması yapayım dedim. Yardımcı olursanız sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar