axicocuk Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 kendim denedim problemsiz çalişiyo... siteye log in olun. mykol a tılkayin en altta link var edit my info diye size gizli sorunuzun cevabini soracak cevap verin ve çikan pencerede eski emailinizi silip yerine yenisini yazin.... tercihen gmail yazmaniz tavsiye edilir.... ilk defa adam gibi 1 iş yapmişlar sanirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 gizli soruyu deiştirebiliomuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 gizli soru için submit Support ticket den general question or other request to customer support tıklayıp istedini yazıyosun bir sure sonra sana mail geliyo ve ne yapmak istedigin soruluyo tabi preimum varsa 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Gizli soru için customer support'a yazıyosun bi süre sonra sana mail geliyo mail adresine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 ben yaznıştım 15 gün önce hala bişi gelmedi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar