Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir insanin düsüncelerini degistirmek mümkün mü?

somebody

Öne çıkan mesajlar

1- hangi konularda mümkün hangi konularda degil ?

2- yas önemli mi? hani 40'indan sonra kimseyi degistiremezsin diye bir laf var. veya huylu huyundan vazgecmez diye...belli bir yastan sonra
(20-30) degistirmek mümkün degil mi?

3- sevgi, ask konularinda degistimek mümkün mü?
Sosyal ağlarda paylaş

hmm yok ya.

duygular daha bi temelden birşeyler. hani bir insanla konuşup edip düşüncelerini değiştirebilirsin ama konuşup edip birilerine aşık edebilir misin? veya "hmm yok vazgeçtim" deyip aşktan sıyrılabilir misin? (bir teomanımsı bir ahmet altan'ımsı tripler neyim böyle bende.. havalardan herhal.)
Sosyal ağlarda paylaş

valla ufak bi örnek veriyim. babam bilgisayar oyunlarına alerjisi olan ve "çocukmusun oyun oynuosun" mantığıyla hareket eden klasik insanlardandı ki yaşı 42(ben 17yim :) ). bigün işte internette takılıodu falan azcık makine başından ayrılmıştı(2 sene önceki bi olay). Pro Evolution Soccer açıp 5-6 dk. takılıodum. derken geldi ne bu falan merak sardı adamı. artistik bikaç pas, hareket vs bide gol attım tuz biber oldu. gaza geldi adam. şimdi sabahın 5lerine kadar pro. evo. oynayan bi organizma oldu.(wcg turnuvasına sokmayı düşünüyorum :) ) geçenlerde oyunun 5. versiyonu amerikada çıkmış ilk internetten indir diye deliriyodu :) eheh yani burdan insan 40-50li yaşlarda da bi düşüncesini bırakıp aksinin fanı olabileceğini çıkarırım ben. :)
Sosyal ağlarda paylaş

kendisinin de suphe ettigi konularda kolayca insanlarin fikrini degistirebilirsin .

ancak hakli olduklarini dusundukleri konularda fikirlerini degistirebilmen icin :

ya adamda , "bu herif herseyin en iyisini bilir ve ben de onun gibi olmak istiyorum " cercevesinde bir intibaya sahip olacaksin - ki bu sonucu garanti etmez - ya da " ulan eger oyle degil boyle yapmazsam bu herif benim kafami kirip ; beynimi , ustune tuz dokup rakiya meze yapar" cercevesinde sahis uzerinde dehset uyandirabilecek yaptirim gucune sahip olacaksin .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...