somebody Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 1- hangi konularda mümkün hangi konularda degil ? 2- yas önemli mi? hani 40'indan sonra kimseyi degistiremezsin diye bir laf var. veya huylu huyundan vazgecmez diye...belli bir yastan sonra (20-30) degistirmek mümkün degil mi? 3- sevgi, ask konularinda degistimek mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 bir insanın düşüncelerini değiştirmek mümkün elbet, yaşı ne olursa olsun... ancak huyunu değiştimek imkansıza yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 mümkün :) yaş önemli ama bence yaşlı biriyse daha zor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 bi insanın önyargılarını yıkmak,imkansız gibi bi şey. bi de yaşlılıkta kolay kolay değişmez insanlar. ama dinleyen ve inatçı biri değilse değiştirir her konudafarketmez ne olduğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 herkesin her konuda düşüncesi değişebilir. sevgi aşk konusunda ortalıkta dönen şeyler düşünce değil duygudur. dolayısıyla düşüncelerin değişmesi bi halta yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 duygularda düşüncelerden ibaret.mantıklı bi şekilde damardan girilirse:) deişir duygular neden değişmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 hmm yok ya. duygular daha bi temelden birşeyler. hani bir insanla konuşup edip düşüncelerini değiştirebilirsin ama konuşup edip birilerine aşık edebilir misin? veya "hmm yok vazgeçtim" deyip aşktan sıyrılabilir misin? (bir teomanımsı bir ahmet altan'ımsı tripler neyim böyle bende.. havalardan herhal.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 aşktan sıyırabilirim sıyırdım da abi:) de şu var aşık olmasına karşı çevresinin belli bi tutumu olursa ister istemez bi önyargı oluşuo. sonra kendi hayatında belli boşluk varsa aşık da olur. de zor yani:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 gelişerek değişenler var yaşı 50 de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 valla ufak bi örnek veriyim. babam bilgisayar oyunlarına alerjisi olan ve "çocukmusun oyun oynuosun" mantığıyla hareket eden klasik insanlardandı ki yaşı 42(ben 17yim :) ). bigün işte internette takılıodu falan azcık makine başından ayrılmıştı(2 sene önceki bi olay). Pro Evolution Soccer açıp 5-6 dk. takılıodum. derken geldi ne bu falan merak sardı adamı. artistik bikaç pas, hareket vs bide gol attım tuz biber oldu. gaza geldi adam. şimdi sabahın 5lerine kadar pro. evo. oynayan bi organizma oldu.(wcg turnuvasına sokmayı düşünüyorum :) ) geçenlerde oyunun 5. versiyonu amerikada çıkmış ilk internetten indir diye deliriyodu :) eheh yani burdan insan 40-50li yaşlarda da bi düşüncesini bırakıp aksinin fanı olabileceğini çıkarırım ben. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 insan değişmeyen bir varlıktır.gençlik çağından sonrada değişmez odunlaşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ya tanıdıım insanların arasında değişen az.değişenlerin içinde değiştiğine sevindiim adam çok çok az.ikilem yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 huy değişmez. düşünce değişir. duygu asla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Heralde bi kız ayarlıycaksın kızda başkasını seviyo? Seviyorsa düşük bi olasılık değiştirmen tabii kızın kişiliğinide bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 kendisinin de suphe ettigi konularda kolayca insanlarin fikrini degistirebilirsin . ancak hakli olduklarini dusundukleri konularda fikirlerini degistirebilmen icin : ya adamda , "bu herif herseyin en iyisini bilir ve ben de onun gibi olmak istiyorum " cercevesinde bir intibaya sahip olacaksin - ki bu sonucu garanti etmez - ya da " ulan eger oyle degil boyle yapmazsam bu herif benim kafami kirip ; beynimi , ustune tuz dokup rakiya meze yapar" cercevesinde sahis uzerinde dehset uyandirabilecek yaptirim gucune sahip olacaksin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar