speedie Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 beyler elimde name change scroll var ve nickimi değiştirmek istiyorum scrollu power uptan aldım dupe falan değil yane ne yapmam gerekiyor yardım edebilirmsnz şimdiden teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Moradonda Human inn hostesin yanıdaki Selith ablana vericexin. Orda change ID var ona tıkla Yeni nicki yaz. Sonra relog yap bu kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 clandan çıkıp Selith Special e gidiyorsun , oradan Change Id ye tıklıyorsun.. , select yapmana gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 dikkat et zaten dupe kullanma. Wipe de silinirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 usko :D lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 bizim bir sürü arkadaş aldıkları name changeler dupe cıktıgı için wipede silindi karakterleri dikkat et .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar