SOLDIER Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Şu adnda yaza kadar bu oyun bırak olmaktayım en fazla 15 dk önce charımda en az 60Gb itemlerim gitti we bende yaza kadar bu oyun oynamama ya karar verdim we sadece Counter Strike Source oynıyacağım yazın belki tekrar başlarım tosbağa abi yaza kadar by yazın geri dönucem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m05qu1t0 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 bana ne :D saka saka en iiisini yapmıssın bence bidaha hic baslama tabi bırakabilirsen ben 65561246 kere bıraktım 65561246 kere basladım benim gibi olmazsın isallah oss yi salladım once item felsefenine uydum simdi surunuyom [ Mesaj 20 Mart 2006, Pazartesi - 20:02 tarihinde, m05qu1t0 tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 20 Mart 2006, Pazartesi - 20:03 tarihinde, m05qu1t0 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 tekrar başlarsın korkma . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 60gb zarar yapıpda aynı char a tekrar login olmayı düşünüosan ztn allah akıl wersin ... bıraktıysan ne mutlu asdasfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 dönucem ama yaza %90 şu anda derslere ve Counter Strike önem wericem oyun herkeze paşarılar Özellikler Patriot Clan oyun dönduğumde ilk5 arasında olunnn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 yaaw dönme bi dha boşwer ko gerksiz bi oyun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Gereksiz ama ben hırs yapmışım bir sefer ondan dolayı geri dönucem diyorum ama real hayat güzel gelirse dönmem belki :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 ben bu oyunda 67 lwl çarımı kaybettim ama bırakamıyorum oykumda bile oyunu goruyorum ne yapacam bilmiyorum sigaradan beter bir şey bu ya yardımcı olun plzz nasıl bırakacam oyunu bırakıyorum arkadaş geliyor ama ful itimli çar veriyor ben anlamıyorum yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAYTONLAYN Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Bende artık bu oyundan zevk alamadığım için SRO ya başladım. Charım duruyor, arada bir giriyorum arkadaşlarla muhabbet edip bir scrolluk giriyorum CZ ye hepsi bu. Ama artık suyunu çıkardılar oyunun ve amaçlarına ulaştılar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 ewt beyler sigaradan kötu walla ama ben zaten şimdilik bıraktığım diyorum kendimi böle avutuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 lol... Hayırdır lam 60 gb yi nerden çaldın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 ya hiç sorma nsl oldu bende bilmiyom walla ama yaza dönüşüm muhteşem olucak onu biliyorum ben sadece :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Ei walla ne diem geçmiş mi olsun, hayırlı mı olsun bilemedim :P Kendine iyi bak görüşürüz... :D [ Mesaj 21 Mart 2006, Salı - 15:41 tarihinde, Bjork tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 grüşürüz abi msn konuşuruz tabi sen girdikce jajaja :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 oki :) cya dude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar