Natanyal Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Clanımız 8 takımlık bir mini cup düzenliyor. Katılmak isteyen clanlar [email protected] e-mailine başvuru formunu doldurup göndersin.Başvuru formu: Clan adı: Clan tagı: Clanın kaptanı: Oynayacak oyuncular: Clanın e-maili: İletişime geçilecek msn adresi: Şu an katılan clanlar:team violentus , stop wars! , team feuerfrei , sinners. team infinity , not available Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 bibizm AF clani katilalim turnuvyaya alirsaniz ama tahminimce NA kazanir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 NA'yi yaptığımız maçta Carentan'da yendik , Toujane'de fark yedik :) Kendi turnuvamızda benim favorim vlnt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 ARMED FORCE [AF] kupaya katılmak istioruz msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 yukarıda yapman gereken şey yazıyor. Bu klanlar dışında eleme yapıyoruz malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 clanin adi=Armed Forces clan tagi=[AF] clanin kaptani=OZZY oynayacaklar=Ozzy.Zalim.Azrail.Adolf.Menemenci.tumunac clanin e [email protected] [email protected] msn adresi iletisime gecilecek [ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 17:03 tarihinde, Onurlu tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 17:03 tarihinde, Onurlu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 anlamak mi istemiyorsunuz mail adresine atılacak. Gerçi sorun kalmadı. .BRJ klanı ile 8 takımlık kontenjan doldu ve fikstur belirlendi. Turnuvanın sonucu şu an Türkiye'deki en iyi klanları belirleyecek.Çünkü en iyilerini davet ettik. FTW vlnt !! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 NA kazanicak diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Bu gün 20:00 'de başlayan turnuvamizin açılış maçında FeuerFrei CoD2 Team ve MiB karşılaştılar. Maçın 14. elinde 11-3 üstünlük kurup maçı resmen kazanan FeuerFrei Team üyelerinin maç bitmeden serverdan ayrılmaları üzerine geri kalan 6 el MiB klanının skoruna eklenmiş ve maç 11-9 olarak bitmiştir. 22:00'de oynanan 2. maçta ise 3 yılık CoD hayatımda izlediğim en zevkli maçlardan biri olan SinnerS - Sw! maçı yapıldı.Baştan sona berabere giden maçta son elde durumu 11-9 yapan Sw! maçı kazandı. Lige yarın yapılacak olan 2 maçla devam edilecek; (müzik girer :) ) Vlnt. klanı .rnd klanı ile saat 20:00'de karşılaşacak ve hemen ardından saat 22:00'de NA. klanı Brj. klanı ile karşılacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 vay be siinners yenilmiş bide mib clani yerine bbt yi davt edebilirdiniz yada mit clanini tahminlerim Vlnt-rnd:vlnt alir NA-Brj:NA alir [ Mesaj 25 Mart 2006, Cumartesi - 09:33 tarihinde, Onurlu tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 25 Mart 2006, Cumartesi - 09:34 tarihinde, Onurlu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 valla sinnersın o kadar zorlayacağını beklemiyordum açıkçası ben =). ama güzel gidiyor turnuva. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 aynen ben bizdeki gibi Sw! 11 yapar maç çabuk biter diyiyordum ama SinnerS gerçekten acaip bir azim ve profesyonellik diyelim koptu geldi.SW!lerin hemen hepsi arkadaşım olmasına rağmen SinnerS'ların yenemediğine üzüldüm açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 joey oynanamamiş gaalba oynasa belki sinners yenebilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Joey zaten maçın adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 joey oynadimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 kim kazandi ??sonuç nedir_?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 http://www.brothersinarmy.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=93 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2007 off tarihi şeyler kalmış burada =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 eskiyi hatirlatti bu topicde bana ya =) Kaç tanesi kaldiki bu klanlarin_.. :P (oyunu biraktim da ) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2007 gaza geldim oyunu tekrar yukledimm :P :) ama demo izledim sadece kasiyo pc baya zT-crimson mix final maçini izledim zevkliydi oyunu oynayasim geldi bayaa :) (silph de oynuyo o maçda=] ) ama ekran karti aliim doncem oyuna ehehe :) gerçi fazla taninan bi oyuncu deilimdirr ehehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Şu anda ortam folloş oldu, herkes 10 tane klan değiştirmiştir ehaheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2007 lan diyene bak aaee ben tek klanda bitirdim abi. çok ii ve 1337'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 en iyisi bırakmak :P 3. kez bıraktım bakalım ne zaman döneceğiz yeniden ... sakın söyleme silp tahmin ediyorum diyeceğini ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2007 Hangi klana gitsem dağıttım .( Sage.2-50 asdfgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2007 SAGE 2-50 DEDICATED GG t-shirtleri 23 Nisan günü her yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar