Alfheim Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 selam alt char olarak druid açmaya karar verdim pvm ağırlıklı olacak hangi talentlara vermeliyim ? (full pvm diyebiliriz) teşekkürler.. bide druid e elemental lw-skinning mantıklı olur mu sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 ne kadar cok resto o kadar iyi pvm de. herbalism skinning olabilir para kazanmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 feral olman grind yapmanı lvl atlamanı çok kolay kılar ama ilerde full resto olman gerek.Blizz sağ olsun druid i healbotdan başka bişey düşünmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 valla sen yanlis dusunuyosun :). cilgin gibi heal atip deli gibi dps yapan tiplerde mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 daha ne olcak bide plate giyip tank olsun yada cat formda vanis fln mi istiyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Bizde var feral druid olupta eşek gibi heal atan,hem dps de ilk 5 kadın hemde healde ilk 5 :P(eşek gibi + healing itemları var tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 ya heal atarda, mana conserve u yoktur onun. ole atar yanı =). feral gidersen hızlı ılerlersın. 60 da da resto olursun direk whisperlar gelır zaten =)) ha bu arada balance ta iyidir, amma velakin raid grubuna balance giren gormedım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 simdi bi kac tanıdık druid arkadasla konustum.. 60 a kadar feral gidersen rahat kasarsın fakat feral olursan rogue dan farkın kalmaz instance lara falan rahat grup bulamassın dediler 60 a kadar resto git diyenler oldu..yavaş ama saglam kas mantıgı.. sizce ne yapsam düsüncelerinizi bi talent tree olusturup bana yardımcı olursanız cok sevinirim tesekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 alakası bile yok. insanlar "feral druid" diyince en adi heali bile atmaktan aciz, bear-cat formdan çıkmayan bi druid düşünüyolar. öyle değil ama...feral druid dediğin 5 kişilik low-end instancelarda çok iyi healler atabilir, feral olsa bile. druidlerin buralarda grup bulamamasının nedeni heal yetersizliği değil diğer leather giyen classların bencilliğidir bence. lvl 40dan önce hunterlar ve her daim rogue item rollda rakibin olur. ihtiyacın olan itemi isteyince mızıldanırlar, "ihtiyacım var" diyip rolladığında ninja ilan edilirsin. birde olayın high-end instance bölümü varki orasına girmek bile istemiyorum, ben mcye-zgye bu şekilde girmek istiyorum dediğinde bi afaroz edilmediğin kalır. zorla talentların değiştirilir, özellikle innervate alman sağlanırki "mcde bi işe yarayasın". neyse konu bu değil ama biraz istim atayım dedim. benim sana tavsiyem yolundan hiç şaşma, kimsenin lafınada bakma. feral istiyosan feral git, resto sana iyi geliyorsa resto. ama şunu unutma, iş o kasıpta öldürdüğünüz bossu lootlamaya gelince yalnız kalacaksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Heal-bot olmak istiyorsan priest aç, dmg dealer olmak istiyorsan rogue, tank olmak istiyorsan warrior. Önce buna karar vermek gerek. Druid mükemmel bir hybrid ama hiçbirini gerçek anlamda ana class kadar iyi yapamıyor. Eğer kafandaki talent tree sadece birine gidiyorsa ona daha uygun olan class'lara kaymanı tavsiye ediyorum. En iyi hybrid tree de sanırım %20 int/str/stam aldıktan sonra nature's swift'i almaktan geçiyor. 55-60'a genele kadar ise cevap kesinlikle cat ağırlıklı feral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar