vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 nolcak ya =P alttarafi resim.. en azindan everytime I sleep dememis eh cok sirin cikmislar ayrica . ha bi de kizlar yapinca birsey denilmiyor da erkekler yapinca direkt gay damgasi yiyorlar(bunu sadece ileri gitmedikleri süre icin söylüyorum) french kiss de degil yaptiklari, hadi ileri gitselerdi ''oh$'' ya da ''o_O'' diyebilirdim. finlandiyalilar hep gay olmuyo ayrica, tadindan yinmiyo onlarin hehe(birileri gaza mi geldi nea) [ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 01:40 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ]
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Kadinlarda gayet estetik ki ondan laf etmiyoruz efendim, konuyu saptirmayin
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 bu dediklerinizi alexi abinin yüzünede söleyin lem terbiyesizler donlarında sallar o adamlar ortamdaki tüm insanları
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 çok kastım ama son resme hiçbir şekilde bir anlam veremedim donlarıda çok itici.
Eternalus Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 kafalar güzeldir öpüşmüşlerdir nolcak?
Öne çıkan mesajlar