beybin Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Anti , bir başbakan ile bir şarkıcı arasında bir fark yok mu sence?ve bu başbakan bir ülkeyi temsil etmiyor mu sence?Bir başbakan olarak sözlerine dikkat etmesi gerekmiyor mu?? O köylü kendisine "Lan" dediği için tayyip'e dava açabilir mi??eğer tayyip açtığı davayı kazanırsa bu adam da tayyip'e dava açtığında kazanacağına inanıyor muyuz??Kaldı ki tayyip zaten dokunulmazlığı olmasa mahkemelik.O ve bir kaç AKP'li daha.Ancak iktidar parti AKP dokunulmazlığı kaldırmıyor ki , işine gelmiyor.
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Dediğimi yanlış anlamışsın. Ben Tayyip'i savunmuyorum, insanlara Tayyip hakkında konuşma özgürlüklerini savunuyorum. Tayyip Erdoğan başbakan olarak, herhangi bir insandan daha önemli biri olmamakla beraber, sorumlulukları nedeniyle herhangi birinin söyleyebileceği şeyleri söyleyememeyi kabul etmiştir. Çünkü saat 5 olup mesaisi bittiğinde o sadece Recep Tayyip Erdoğan değildir, o hala ülkenin başbakanıdır. O yüzden her dediğine, her hareketine dikkat etmekle yükümlüdür. Bir insana alenen "lan" demesi, tüm türkiye'nin o insana "lan" demesinden farksızdır. Çünkü başbakan halk tarafından seçmiş, halkın kararlarını gerçekleştiren, gerektiğinde halkın kulağı, gerektiğinde halkın gözleri ve en önemlisi, her zaman halkın dili olmalıdır. Başbakanın "lan" demesi, Türkiye Cumhuriyeti'nin "lan" demesine özdeştir. Ancak Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakan olması, onun şahsını hiç kimseden daha yüksek kılmaz. Dolayısıyla ben onun hakkında istediğimi söyleyebilirim, karakedi'nin neden insanları engellemeye çalıştığını anlayamadım bu konuda, post'um da onun içindi.
karakedi Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 sadece başbakana degil, bir üyenin diger bir üyeye dahi küfür ve/veya hakaret etmesini engellerim. benim görevim bu zaten. küfür veya hakaret edilen kişinin sizin sevidginiz veya sevmedigniz biri olmasıda umrumda degil. kural vardır uygulanır; bu forumda isen, kişilere hakaret etmeyeceksin. said: Ancak Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakan olması, onun şahsını hiç kimseden daha yüksek kılmaz. Dolayısıyla ben onun hakkında istediğimi söyleyebilirim, burada söyleyemezsin. birilerine küfür edemeden / hakaret etmeden görüşleriniz yazamayacak kadar acizseniz farklı forum alanlarını kullanmanız gerekmekte. burası bu tür davranışlara izin verilen bir yer degil. ps: özgürlük kelimesinin anlamını tamamen yanlış anlamışsın. özgürlük nedir, limitleri nelerdir, nerede başlar nerede biter, bu kavramları yeniden inceleyiver. [ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 01:09 tarihinde, karakedi tarafından güncellenmiştir ]
elaidi Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 insanlar zamanında orospu dediğinde göz yumuşmuştu oysa ki, uzatığ geçmiş sayfaları karıştırmayacağım ama yani kararsa herkese karar. [ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 01:08 tarihinde, elaidi tarafından güncellenmiştir ]
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 @beybin Anti , bir başbakan ile bir şarkıcı arasında bir fark yok mu sence?ve bu başbakan bir ülkeyi temsil etmiyor mu sence?Bir başbakan olarak sözlerine dikkat etmesi gerekmiyor mu?? çok güzel demişsin ehehehe kutlarım peki şunu anlayabildinmi ki . karşısındakide bir başbakanla konuşuyo sence o sözlerine dikkat etmesi gerkemiyomu ki . ben haklı buluyorum bunun amacıda ne biliyomusunuz yarın bi gün ordan biri daha cıkacak ordan biri daha cıkacak bunlar çoğalcak isyan edecek millet . şimdi böle yaparak bi gözdağı verdi böylece işini sağlama aldı .
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 bağrarak konuşuyor azarlarmış gibi
elaidi Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Onlar da zaten operadaydı, herkes sessiz fısıldasa duyacak dimi.
Angel_85 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Peki başbakan dedigimiz kimsenin gucu anayasal olarak nerden geliyor? Monarşilerdeki gibi gücünü tanrıdanmı alıyor? Tanrının eyr yüzündeki temsilcisimi? yoksa halk tarafından oylanarak seçilen ve gene halka akrşı sorumlu olan bir vatandaşmı? eğer monarşi ile yonetılıyorsak haklısın ama gücünğ kendisinden alan ve güç verdigi kişi tarafından magdur duruma düşen birinin elebetteki gücü verdiği kişiye itiraz etme hakkı vardır.
karakedi Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 @elaidi: neyin polemiğini yapıyorsun arkadasım? bazı insanların küfür etmesine göz yumuyorum ama bazı insanların küfür etmesine göz yummuyorum, bunu mu demek istiyorsun şimdi? harbi sıkıyorsunuz artık. bu sitede 5 yıldır varım ilk gününde de son gününde de hakaret edene tutumum hep aynı olmuştur, sallamayın işkembenizden. herkes kendi işine baksın, site yönetimini yargılamak siteden 3 defa uzaklaştırılan kişilere düşmedi elbet.
elaidi Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Ben o orospu'lu mesajı şikayet etmiştim. Bana uygulama yapıldı falan denmişti. Ama diğer banlananlar gibi olmamıştı. Neyse, diyeceğim şu ki, zamanında oldu böyle birşey. durup dururken eski sayfaları açıp bok atacak halim yok. http://forum.paticik.com/konu.php?id=129175&syf=10 burada da görüldüğü üzere. Üç kere uzaklaştırılmış olmam neyi değiştirir. Yönetim 3 veya 10 kere uzaklaştırılmış birinden gelse de, haklı ve gerçeklik payı olan eleştirilere sırtını dönerse, olmaz lâkin. Bunu söylemem gerektiğini düşündüm. Gerisini siz tartışın umrumda değil, tayyip ne demiş kime demiş artık. tartışma da uzamasın mümkünse karakedi. sidik yarıştırmıyoruz en nihayetinde. [ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 01:30 tarihinde, elaidi tarafından güncellenmiştir ]
karakedi Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 bak yine yanlışsın, ben o konuya nazaran fedaykin'e demedigimi bırakmadım. gerek gercek hayatta gerekse forumda özel mesaj sistemi üzerinden. bir uyarı veya şi,kayet illa ki siteden uzaklaştırma ile sonuçlanacak diye bir kural yok. mesela bu konu baslıgında, basbaka küfür eden 2 kişiye, özel mesaj yolu ile eriştim ve kendileri ile konuştum, işi tatlıya bagladık, tekrar etmeme şartı ile de herhangi bir yaptırıma gitmedik. illa kelle kesmenin mantıgı yok, amaç kelle kesmek degil, dogruyu bulmak. fedaykin o linkini verdiğin konuda, şikayetci olunan eylemi yaptı mı yeniden? demek ki uyarı yeterli olmuş. özetle açıklama gerekiyorsa, nickinin altında "yörünge dışı" yazmaması illa gereken işlerin yapılmadıgı anlamına gelmez. bu sitede uyarı kişiye özel ve özel mesaj sistemi üzerinden yürüyor. bunu herkes kadar sende biliyorsun. uyarı dikkate alınmadıgı taktirde "yaptırım" uygulanıyor. haksızsın kısaca. bilmiyorsun etmiyorsun, bilmem de mümkün degil, hadi bilmiyorsun bari akıl fikir yürüt, seni kaç defa uyardık çeşitli sebeblerden? bir hata yaptıgında sadece seni mi uyarıyoruz sanıyorsun? başkası bi hata yaptıgında onu uyarmadan banlandıgımızı mı düşünüyorsun? bu sitede çeşitli sebeblerden dolayı uyarı almış kimbilir kaç insan vardır. her olayda ban tuşuna basılmaz. hayır, tamamen haksızsın ama yinede, illa bişilere muhalefet etme güdüsündesin, ne geçiyor eline anlamış degilim. yeni gelen üye olsan yine bişi demicem, ama eski üyelerin boyle aslı astarı olmayan sebeblerden bana bok atmasına dayanamıyorum. sizlerin destek olmanız beklenir, gidin bakın her siteye, eski üyeler sürekli olarak siteyi ve yetkililerini korur, bir tek bizim sitemizde var, üyeler eskidikce site ve yetkililerine bok atar hale geciyorlar. artık ciddi olarak ayıp oluyor. ben sizin kumtorbanız degilim. hadi bi yere kadar görmemezliğe, duymamazlıga getiriyorumda, ama aslı astarı olmayan olaylarda bana muhalif olmayın, insaf yani. [ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 01:44 tarihinde, karakedi tarafından güncellenmiştir ]
elaidi Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Eski üyeyim, sistem nasıl yürüyor biliyorum. Amacım seni kumtorbası yerine koymak da değil. Ama sadece düşüncemi belirttim bu konu kimseyi rahatsız etmemeli. Eski veya yeni üye olayı değil yeni üye de bu konuyu biryerden okuyup buraya bunu yazabilirdi olay sadece benimle ilgili insanlara hakaret edilmiş olduğundan ben yazdım bunu. Bana bir çok konuda uyarı yapıldı, soktuğum laflardan sonra özellikle. Bazıları hakediyodu, bazıları haketmiyodu olay o da değil. Benim seni eleştirdiğim konulara dikkat edersen geçmişte veya bugün, doğru olmadığını düşündüğüm şeyleri sölüyorum ve sayılı konuda sölüyorum. Mesela hemen kelle istenmemesini sölüyorsun ama Viktor'un hemen kellesini alıyorsun. Sadece bazı şeyleri tartışırken görmüyorsun, Viktor'u yargılamadan ben banlamadım. Onu da sen banladın. Başbakan gelip de 70 yaşında adam ona eleştiri sunduğunda ona diyor mu yahu bilmez misin bu ülkede işler nasıl yürüyor. Olay eski üyelik değil. Bana cevap verirken kendi yaptıklarını görmezden geliyorsun, veya görüyorsun ama düşünmüyorsun. Viktor'a ÖZÜR DİLEYECEKSİN dedikten sonra yaptığı hakaret sayılmayacak birşeyi bahane ettin bunun için. huun'a sne kendini çok mu akıllı sanıyorsun dediğinde de şutladın. Şimdi bu hemen kelle almak mıdır? Millet Tayyip'e forumda kafa bacak sokarken Viktor topicte Fırat'a kafa sokunca suç oluyor, sonra huun'a sadece kendini akıllı mı sanıyorsun dediğinde banlanıyor. E o zaman kelle istemiyorduk hemen? Madem diyorsun ki bazen istisnalar olabilir huun bir topicte açık açık orospu çocuğu dediğinde neden banlanmadı? İstisna mıydı bu. Viktor'a seni uyardım dediğin de benden özür dileyeceksin diye attığın mesajdı. Eski bir üye olarak ben sana samimi bir eleştiri dahha yapayım. Sen ne zaman insan sayısını kaliteden ön plana çıkarttın, o zaman paticik çöküşe geçti. Salak sulak insanlar doluşmaya başladı eski kalitesini kaybetti. Ama onbinlerce üyesi oldu paticiğin. Şimdi eski havası var mı? Eski üyeler hiç çalışmıyor deme bana. Erutan vs vs gibi adamları biz çalışarak düzeltemeyiz. Gerizekalı insanlara zeka hediye edemeyiz. Kalitesiz insanların içine işleyip onları kaliteli hale getiremeyiz. 2004 başını düşün bir sonra da şimdiki haline bir bak neler değişmiş, kimler gitmiş kimler kalmış. İşkembeden sallamayın diyeceğine, bazen de ki, "acaba benim yaptığım bir yanlış varmı, yaptıysam ne?" her zaman daha iyidir sorunu kendinde aramak. Bunu yapmadığın zaman başka insanlara suç atıyorsun yok yere kelle alıyorsun. Sonra başkaları Fırat durdurulsun diye topic açtığında küfür ettiğinde sallamadığın maillerden sonra FIRAT'a kafam girsin topicini görüp yanlış yere açmışsın sıkıldım seni daha önce uyarmıştım deyip huun'a ettiği sen kendini akıllı sanıyorsun onu biliyorum lafından banlıyorsun. Son olarak diyorum ki, bazen yhanlışı kendinde ara. Başka insanlara bok atıp kaliteyi yükseltmiyosunuz deme, bizim üyeliğimizin eskiliğine ise hiç değinme artık. Çünkü eski üye isek bile bizim işimiz değil böle beyinsiz insanlarla uğraşmak. Senin işin o insanlardan kurtarmak bizi. Son sözüm de bu. Ne dersen de umrumda da değil sonuna kadar da haklı olduğumu düşünüyorum. sen ne kadar kendini haklı görsen de. ek olarak şunu da göstermek istiyorum, bir çok kişi bilmez bu yazıyı el çabukluğu marifetle silindiği için. ilk girdiğinizde okunmaz bir halde eğer resmin üstüne basarsanız orjinal hale geliyor ve okunabiliyor. [ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 02:35 tarihinde, elaidi tarafından güncellenmiştir ]
karakedi Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 yine bilgi eksikliği, yine yanlışsın. bi insan bu kadar yanlış olup ama yinede bu kadar haklı oldugunu savunabilir. pes dogrusu. viktor konusu, viktor banlanmadan 2 hafta önce özel mesaj yolu ile uyarı gonderildi. cevap olarakda anlamsız bir cevap attı. "politik görüşlerimden dolayı bilmem ne bilmem ne bla bla bla " şeklinde. yine ya sabır dedim bişi demedim. (mesajların atılma tarhi ->2006-02-18 00:50:47 ) bu tarihden sonra 2-3 hafta gecti, yine aynı konuda aynı hatayı yaptı, uyarı 2. kere gonderilmez. üye gönderilir. bilip bilmeden, işkembeden sallama uyarılmadan gönderildi diye. diger konu, erutan ve digerlerine gelince, arkadaşım burası internet, her türlü insan var burada. sadece bu siteye mi özgü erutanlar? her sitede var. site adminleri, ilk saçmaladıgı anda yakalayıp gönderiyor bu tür insanları. bu işin yolu bu şekildedir. adamı banlayıp atmışız siteden, daha neyin kavgasını ediyorsun? gidip dövecek halimiz yok ya !? bir diger konu, şehir efsanesi gibi, hepinizin dilinde aynı sakız, neymiş "karakedi daha çok insan gelsin istiyor, kaliteyi umursamıyor" bla bla bla ... gerçek mi? gerçeğe teget dahi geçmemiş. ben ne zaman daha cok insan demişim? daha çok insan gelsin diyen site adminin sitesi bu şekilde mi olur? 1. olm bu sitenin ana sayfası bile yok, 2. tasarım yok, 3. crack yok, 4. warez yok, 5. yasal olmayan linkler yok, 6. mp3 linkini bile siliyoruz be forumda gordugumuz an. 7. birbirine "lan" "ulan" diye hitap ettiği için üye banlıoz bu sitede. ee nası oluyor şimdi hem daha çok üye gelsin diyip, hemde bu işleri yapmak? dedigim gibi, aslı astarı olmayan sacma suçlamalarla çıkmayın karşıma.
karakedi Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 editleyip bi resim koymussun sanki seni haklı cıkartacak gibi, komik olmuş ama son bi acıklama, o gonderdigin resimdeki yazıyıda sildik elbette. o zamanda "ozamanların" eski üyeleri, senin şuanda yaptıgın gibi, sacma sapan suclamalarda bulunuyordu. vanille ve dory'yi yetkili yaptık, zira sitede en aktif ilk 10 kişiden 2si bu kişiler idi, o zamanın eskileri secilmediklerinden olsa gerek, "kukusu olan yetkili oluyor" dedi, bende gidin işinize dedim. onlarda gitti. town watch olarak toplam 15 kişi secilmişti, 2 tanesi kız idi, adamlar bu ikisi yüzünden demediklerini bırakmadı. koydugun resimde de adamın derdinin ne oldugunu açıkca yazmış zaten.
balbal Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 ben Viktor yukarda admınım ben daıma haklıyım mantıgının eserı bır postta adım gecmıs arkadaslar haber verdıler halıyle cevap hakkı dogdu bana yapılan suclamada kedının benı banlaması zerre kadar umurumda degıl soncuta aptıcık ı patıcık yapan uyelerıydı admın ı degıl kısısel meselelerden daha once coook adam banlandı patıcıkde benım ıcınde sorun degıldı acıkcası ancak bahsı gecen ozel mesajları saklıyordum kedı benı uyardıgını soylemiş kedının bahsettıgı tarıhe yakın bıdolu.com benı dolandırdı benle ebraber bır cok magdur oldu ve bende bunu konudısında bır topıc acıp belırttım kaldıkı konudısı yapı ıtıbarıyle en uygun yerdı cunkı olay ınternetle degıl tıcaretle ılgılıydı ınternetle tek alakası bıdolu.com un ınternet tabanlı bır alısverıs sıtesı olmasıydı actıktan bır sure sonra su sekılde bır mesaj aldım kedıden noktasına vırgulune dokunmadan yazıyorum 1-http://forum.paticik.com/konu.php?id=172766 adresinde konu dışına yazdıgın konu baslıgını internet bolumune tasıyacaım. boş yere zaman ve emek harcanması demek benim için. o yüzden konuları düzgün yerlere acın. kedıden aldıgım sozde uyarı bu ılk sorun ne zamandan berı yanlıs yere topıc acma ban oncesı uyarı sebebıdır? eger yanlsı yere topıc acma ban sebebı ıse patıde adam olmaması lazım su anda bızzat kedının bıle yanlıs yere actıgı topıcler var adam gıbı bunu kedıye soyledım ve dedım polıtık nedenelrden dolayı taktın kafayı bana cunkı kedının her postumu dıdıklemesı polıtık yazmaya basladıgımdan sonra cıktı adam gıbı soyledım bunu ve acıtgım topıgın yerının konudısı oldugunu ve ne zamandan berı bızzat sıte admınının bu kadar ınce ıslerle ugrastıgını sordum cevap geldı 2-)yanlıs yere acmıssın konuyu, politik gorüş ile ilgisinide anlamadım, konuyu var olması gereken yere acmak zorundasınız. herkes kafasıan gore konu dısına konu acacaksa kapatalım diger bolumleri klasık kedının kucuk noktalara takılıp buyuklerı gecırtırme postlarından bırı ama sanırım ona yetmedı bır tane daha mesaj attı 3-)ben site yöneticisiyim, benden daha iyi bilebiliyor olamazsın site kuralalrını. hem haksız olup hemde ukelalık ettigin icin acil olarak özür dilemeni bekliyorum. haklı olarak ozur dılemedım kendı kısılıgımı hıce sayabılıcek boyle bır davranıs yapamazdım hata yapmadıgım halde ve bunu kedıye soyledım ozur dılemıycem dıye o gun benı banlamasını beklıyordum cogu kısıyede veda etmsıtım zaten ama benım yuzumu kara cıakrdı o gun nedense benı banlamadı (oysakı kedı ıle kısısel tartısmaya gıren ve ıtaat etmıyenler banlanır genelde senelerdır gozlemlerım bunu gosterdı) ve bu mesajlaşmayı uyarı olarak kabul etmiş nedense Fırat konusunda haksızdım kabul edıyorum fırat a laf anlatamadık ve boyle sacma bır yola başvurdum kaldıkı uyarılmasına ragmen butun eskı topıclerı ard arda yalan yanlıs uplıyan fırat a neden bırsey olmadı onuda anlamıs degılım tarıh bolumunde başta eskı moderator cafeın olmak uzere herkes fırat ın tavırlarından sıkayetcı ıdı kı kendısı hala hıcbır tarıhı bılgısı olmadan konuları baltalamakla mesgul buyuk ıhtımal bu mesajımda sılınıcek ve ben gene tarıh olucam heralde dahada cevap yazmam zaten ıstesemde coktan banlanmsı olucam yenıden ben soylıyıcekelrımı soyledım varolmanın dayanılmaz hafıflıgıyle geldıgım yere gerı gıdıyorum patıcık benım hayatımda 5 yıldan fazla zamanı kapsıyan bır maceraydı ve tıpkı kedıyle aynı fıkırde olmıyan dıgerlerı gıbı benım ıcınde bu macera bıttı zaten eskı postalarımda pek cok kez uzatmaları oynuyorum dıye belırtmıstım benden bu kadar gecen defa bana evrılmıyen veda hakkımı kullanıyorum butun sevenlerıme ve dıdıstıklerıme sonsuz saygılarımı ve sevgılerımı yolluyorum dıdısmeme ragmen onlardan cok sey ogrendım bunuda soylemeden edemıycem
karakedi Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 bakınız yukarda yazdıklarımı bir bir onaylamış arkadaş. uyarı gonderiyoruz, yanlış yere konu acmıssın diye, geri cevap geliyor sen bana politik bilmemne bla bla yüzünden takıntılısın bla bla bla.... hayır birde notlar eklemiş yok kurallar boyledir ben bilirim kuralları falandı filandı. alakaya çay demle, o ana dek bu kişi ile ne dialogum ne polemigim olmuş. tanımam etmem. ya sabır diyip unutmuşuz. aradan 3 haftamı 4 haftamı ne geçmiş. ondan sonrada fırat olayı. neyse ona hiç deginmiyorum zaten haksız oldugunu itiraf etmişin. haksızsın arkadaşım, bu kadar basit işte. bu attıgın mesajının silinmesine gelince, niye sileyim ki, yukarda yazdıklarımı birebir teyit etmişsin. görsün herkes, kimlerle ne şekilde ugraştıgımızı. belki degerimizi anlarlar. ps: baska fake accountun varsa onlarlada yazıver, hazır üyelik sistemi de kapalı. tam temizlik olsun. [ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 03:31 tarihinde, karakedi tarafından güncellenmiştir ]
matama Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 bugune kadar hep karsi ciktim bunlarin yapilmamasini savundum ama eger bu davadan ciftciye ceza cikarsa adalet sistemini tamamen kaybetmisiz demektir. Bircok savciyi kayip ettik ama hala hakimlerimiz akli selim insanlar onlarida kaybedersek. Zaten polis gitmis "türk genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük kıpırtı ve davranış duydumu, 'bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır' demeyecektir. hemen araya girecektir. elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır. polis gelecek, asıl suçluları bırakıp suçlu diye onu yakalayacaktır. genç, 'polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir' diye düşünecek, ama hiçbir zaman yalvarmayacaktır. mahkeme onu yargılayacaktır. yine düşünecek, 'demek adalet örgütünü de düzeltmek, yönetim biçimine göre düzenlemek gerek!' onu hapse atacaklar. yasal yollarla karşı çıkışlarda bulunmakla birlikte bana, ismet paşa'ya ve meclis'e telgraflar yağdırıp, haksız ve suçsuz olduğu için salıverilmesine çalışılmasını, kayrılmasını istemeyecek. diyecek ki, 'ben inanç ve kanaatimin gereğini yaptım. araya girişimde ve eylemimde haklıyım. eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek benim görevimdir!' işte benim anladığım türk genci ve türk gençliği!''
FIRAT Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 artık bunlar da oldu ya..!akp nin oy oranı düştü.bi daha iktidara gelemez bunlar.rte çiftçilere ve köylülere imf istediği için bence çok eziyetler çektiriyor,yoksullaştırıyor.nedir bu güzel devletimizin rte'den çektiği yahu!atatürk'ün fikirlerine aykırı olan ne varsa yapıyorlar.önce çiftçileri ve köylüleri ezdiler,sonra yabancı hekim getirtme olayları oldu,sonra tezkereyi abd istedii için çıkarttık dedi,tarım bakanı gözünüzü toprak doyursun dedi.içki yasağı da cabası.yani laikliğe ve atatürkçülüğe aykırı ne varsa yürürlülüğe koymaya çalışıyor.benden söylemesi bunlar 2007 seçimlerinde iktidara miktidara gelemeyecek. Bu arada o tayyip karikatürlerine de koptum:D
Fable Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 http://sondakika.milliyet.com.tr/2006/03/18/son/sonsiy04.asp
matama Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 haberin gosterdigi bir sey yok. bu ulkenin halki 1000 senedir koyundu. Hala koyundur. Kim daha iyi guterse kim daha iyi yontarsa olay biter.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 bu millet hz. İsa'nın "o bir yanağına vurursa diğerine dön" lafını mı benimsedi naptı? bedava dağıtılan inciller okuma oranı düşük ülkemizde best-seller mı oldu acaba? anti parantez bu lafımdan herhangi bir misyonerlik suçlaması da yoktır, belirteyim dedim konu kaymasın bi arkadaş (adını hatırlayamıyorum) bu dava kazanılırsa hukuka olan güvenim biter demiş, çok ta güzel demiş. n yüce bilim adalet maşa olma yolunda galiba [ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 15:51 tarihinde, Aket-Atum tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar