bozok22 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 evet arkadaşlar biliyosunuz şuan psw reset sistemi değişti ve çoğu kişinin psw reset gizli sorusunu kabul etmiyo ve şifre değiştirilemiyodu taki şimdiye kadar uzun çalışmalarım sonucu şu altın değerindeki bilgiye vardım gizli sorunuzu 'what's your favorite movie' yapın ve gizli soru cevabınızı olduğu gibi yazın bakın nasıl kabul ediyo eh artık bu bilgiden sonra bi teşekkür edersiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 cotigoda sölemişti denedim ama işe yaramadı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 evt işe yaramıo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 bende denedim işe yaramıyo :( [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 23:19 tarihinde, Synergenx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar