dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Ya! arkadaslar ben kullancı ID'm ile siteye giriş yapamıyorum sorun bende mi sitede mi bilen vardır yardımcı olun.. Bide ban suremi ogrenmek istiyom ben napcam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 GM az önce notice geçti, Knight Ranking de düzenleme mi birşey yapıyorlarmış, site o yüzden sorun çıkarıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 @dPGaMe siteye giriş yapamaman enteresan , herhangi bir uyarı alıyormusun yada kullanıcı adı ve şifreni girdiğinde ne yapıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 evet hata veryo http://www.freewebs.com/sirdp/help.JPG bu link te ss aldım bide sifre hatırla diyorum bilgilerimi dogru yazdıgım halde bilgileriniz yanlıs falan diyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar