circirbocugu Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 arklar guıtar proda bulabılıcegım ,bana onerebılıcegınız akustık veya klasık gıtarla calınan bıldıgınız parcalar varsa soyleyebılırmısınız..Gercekten calıcak bırsey bulamıyorum sole kulaga hos melodısı olan...Gercekten cok ıhtıyacm var :)..Onerılenırızı beklıorm..ıcınde solo falan da olabılır yeterkı gusel melodık olsn...
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 nirvana albümlerini karıştır biraz. red hot chilli peppers. black rebel motorcycle club. Falan.
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 brmc - down here rhcp - road trippin nirvana ne aratsan sana uyar herhalde. bide queens of the stoneage - mosquito song
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 The Doors-People are Strange Onun dışında Paganini,Bach,Paco de Lucia falan çal diyeceğim ama guitar pro da yok onlar,baktım ben.
elvyn Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 metallica - nothing else matters opeth - to bid you farewell metallica - the call of ktulu
circirbocugu Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 valla 3 unude bakmıstım abı :)..Yalnız to bıd you farewell tek gıtar cok gusel olmuo bıde hep aynı seyler sureklı bayıo bı sure sora benı yaw..
elvyn Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 ilk aklıma gelen klasik şarkılar onlardı blind guardian - time what is time blind guardian - harvest of sorrow pink floyd - wish you were here bunları da biliyodum dersen pink floyd - seamus u dene
Sailor Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 bg ler akustik değil pek yau? :) in flames - pallar anders visa blackmore's night ın bütün parçaları
circirbocugu Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 abı baska parcalar varmı pekı bılen?
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Eric Clapton - Wonderful Tonight olabilir , güzel parça. akustik versiyonunu yap hatta ehu. :9 [ Mesaj 20 Mart 2006, Pazartesi - 18:12 tarihinde, HymnOfSnuk tarafından güncellenmiştir ]
elvyn Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Eric Clapton - Tears in Heaven var eric claptondan Pink Floyd - Wish you were here var ama bunu biliyorsundur zaten yüksek ihtimal. aslında bir topic vardı yine onermiştim boyle onu bulsam daha kolay olacak. Led Zeppelin - Gallows Pole Black Sabbath - Planet Caravan (solosu muthiştir ozellikle)
Öne çıkan mesajlar