ZaCk Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 @ihpu-messor (nie 2 tane hesap açıosun) ben "herkes cahil de bi akıllı senmisin" dedim sen "cahil" kelimesinin açıklamasını yapmışsın.lütfen ergenlik bunalımındayken dinle ilgili yazılar yazmayın yada aç bi word oraya yaz sonra kaydet aç daha sonra oku oku oku hadi canım hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 2 hesap mı puhah.. ergenliğim geçeli yıllar oldu da, sen kafanda oturmamışın o kadar yazdık tanımları.. bak hala.. haydi git burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ZUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 adam koptu ya. aynı zannedecekler ha. neyse ip den belli olur : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ok gidiorum yenildim sana dimi ühühü imdak Lan öküz insan sen kimsin beni kovuyorsun be 5 senedir bu forumlardayım daha kimseyi kovmadım hakaret etmedim sen ilksin işte eline sağlık başardın forumun içine etmeyi.ne bu ya eskiden böle deildi burası nooldu o üyelere hepsini mi kaçırdınız helal olsun.bundan sonra da yazacaklarına cevap vermicem yeter 2 li tartışma mailim [email protected] istersen mail at ama atmassan sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Adres ver adres Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ya uza git konuşmayı öğren gel. beni ilgilendirmez kaç senedir burda olduğun ben de açıldığından beri burdayım nolcak şimdi? adam gibi konuşmayı bilmeyenler bok ediyor burasını canım. bu tarz konularda patlak veriyor böyle insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 çıkışa gel erkeksen.. [ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 16:20 tarihinde, MartinLGore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 cahil öğrenmeye demişim. öğrenmeyene olacaktı. yarım saat geçmiş o mesajı güncelleyemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 o çıkışa çok kişi gitmeli bence : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ya allasen "farklı olmaya çalışıyor", "özentilik yapıyor", "ilgi çekmeye çalışıyo" lafları 14-15 yaşında falan kaldı ya bi bırakın herkes kendisi gibi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 E ne demiş ünlü türk büyüğümüz; "Başkası olma kendin ol, zira böyle daha bi güzelsin" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 "neden yaşıyosun ki madem din yok başka bi dünya yok amacın ne nereye gidiyorsun." eee... senin dünyada yaşama amacın hayata sarılışın yukarlarda birilerinin seni gözleyebiliyor olduğu umudumu yoksa yaşadığın süre zarfında yaratabileceğin ve yapabileceğin güzel şeylerin umudumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 benim yaşama amacım allaha iyi bir kul olmak ve ibadettir sizinki ne ? mrk ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 benimkide allaha iyi bi kul olmamak ibadet etmemek camiden ayakkabı çalmak kör adamın tartısına binip para vermeden gitmek. öööle işte.. derin bir vasifa sahibimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 lütfen düzgün bi şekilde konuşmayanları....işine gelmeyince dalgaya vuranları çıkışa alalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihpu Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ben o soruyu sorarken zaten kendi aklımdakini yazmıştım ama olay karşılıklı atışmaya dönüşmesin genel şeyler yazalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 düzgün yazmış be adam : ) amacını sölemiş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 said: benim yaşama amacım allaha iyi bir kul olmak ve ibadettir sizinki ne ? mrk ettim keyifle yaşamak, keyifle yaşatmak. arkamda güzel bir şeyler bırakmak. köle olmak huyum değil pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 @Boach : Hayatimin degerini bilmek ve tadini cikarmak. Ve öldügümde arkamda iyi seyler birakmak, arkamdan güzel konusulmasi vs. Zaten bunlari yaptiktan sonra, sirf spesifik olarak ona inanmiyorum diye beni cennetine almayacak tanri da, tanri degil megalomandir zaten : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 ya tanrı megalomansa? diyip kaçarım.. kaçtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Hm bak ona B plani üretmedim daha : p edit: neyse cok derine gitmeye gerek yok [ Mesaj 22 Mart 2006, Çarşamba - 18:08 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 sadece ilk sayfayı v eilk postu okudum 8 sayfadan haberim yok o yüzden yazıklarım yazılmşsa kızmayın kitap "eğer1 tarih kitabı ise olmas ıgerektiği gibi objektif o çizgiden biraz daha sapsa tarih değil din kitabı olurdu. ps: alamut'u da okudum, herkese tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar