Usko Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Merhaba, Uzun bir süre önce ko yu bırakmıştım. Şimdi eski hesapların arasında bir şey bulmam gerekyi. Bunlardan bir kaç tanesi premiumsuz. 2 gündür deniyorum. Hiç birisiyle giriş yapabilmiş değilim. Sadece çantasına bakıp çıkacam ya, sinir oldum. Bendemi bir sorun var yoksa premium olmayanlara tamamen kapatıldımı? 2 gündür giremeyince...
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 serverin bilmemkacının bos olması lazım girmen için tamamen kapatılmadı
Usko Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 40 dakikadır deniyorum. Beramus 1-2-3! bir iki saat öncede yarım saat denedim. Dünde bir kaç saat denedim. Değişen bir şey yok! Premium almayanlar, girmek için böyle uğraşıyormu?
Usko Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 k2 nin bir lafı aklıma geliyorda. Sitesindede yazmıştı. Bizim amacımız sizlerden para almak değil bunun için uğraşlarımız yok felan diye. Giriş sayfasına yazmıştı :)
tasci Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 @Usko , server lara girmek için birden fazla taktik vardır.. * Sabah okula giderken server a sok ve hiç çıkma * Olimpia 3 e aban * AutoClicker hazırla senin yerine tıklasın, * Herhangi bi server a girince açayip hızlı select yap.. * DC olmadan relog yapmak için town çekip select yapman gibi felandı filandı :)
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 of ver neyse parası çekilir çile mi !
Öne çıkan mesajlar