Usko Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Merhaba, Uzun bir süre önce ko yu bırakmıştım. Şimdi eski hesapların arasında bir şey bulmam gerekyi. Bunlardan bir kaç tanesi premiumsuz. 2 gündür deniyorum. Hiç birisiyle giriş yapabilmiş değilim. Sadece çantasına bakıp çıkacam ya, sinir oldum. Bendemi bir sorun var yoksa premium olmayanlara tamamen kapatıldımı? 2 gündür giremeyince... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 serverin bilmemkacının bos olması lazım girmen için tamamen kapatılmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 40 dakikadır deniyorum. Beramus 1-2-3! bir iki saat öncede yarım saat denedim. Dünde bir kaç saat denedim. Değişen bir şey yok! Premium almayanlar, girmek için böyle uğraşıyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 k2 nin bir lafı aklıma geliyorda. Sitesindede yazmıştı. Bizim amacımız sizlerden para almak değil bunun için uğraşlarımız yok felan diye. Giriş sayfasına yazmıştı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 @Usko , server lara girmek için birden fazla taktik vardır.. * Sabah okula giderken server a sok ve hiç çıkma * Olimpia 3 e aban * AutoClicker hazırla senin yerine tıklasın, * Herhangi bi server a girince açayip hızlı select yap.. * DC olmadan relog yapmak için town çekip select yapman gibi felandı filandı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 of ver neyse parası çekilir çile mi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar