Mavi Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Seçtiğim talentler. Assassination Improved Eviscerate Rank 3 Malice Rank 5 Ruthlessness Rank 3 Murder Rank 2 Relentless Strikes Rank 1 Improved Expose Armor Rank 1 Lethality Rank 5 Cold Blood Rank 1 Assassination Total: 21 Combat Improved Gouge Rank 3 Improved Sinister Strike Rank 2 Improved Backstab Rank 3 Combat Total: 8 Subtlety Master of Deception Rank 5 Opportunity Rank 5 Initiative Rank 4 Improved Ambush Rank 3 Improved Sap Rank 3 Preparation Rank 1 Improved Cheap Shot Rank 1 Subtlety Total: 22 21/8/22 Bu talentler pvp talentleri sanırım bunlarla lvl yavaş alırım değil mi ? Ve bu talentleri seçiyorsam dagger kullanmalıyım ? Peki sword kullanıcaksam bu talent üzerinde ne gibi bir değişiklik yapmam gerekir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Sword kullanacağım diyorsan, Imp. Backstab ile Imp. Ambush almana gerek yok bildiğim kadarı ile gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Bence Rogue ile dagger da olsa swordda olsa çok farketmeyen bi hızda lvl alıosun. Ayrıca eet bu talent dagger talentı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 ben 31/8/12 öneririm çokta iyi oluyor seal fate + vigor = gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 hızlı level almak istiyorsan combat başlıyosun direk. adrenaline rusha kadar çık, arada assasinationdan malice de ekleyebilirsin. grind için önemli talentlar precision, deflection, sword spec, blade flurry, riposte flm işte :) 21/8/22yle combat swords kadar hızlı grind yapamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Hızlı lvl pek önemli değil. Ben tam orta bir nokta bulmak istiyorum. Yani talentlerde hem biraz level olayına hemde pvp olayına yönelicem. Tabi lvl 60 olduktan sonra talentleri değiştiricem. ya pvp olucak yada pve. Şu an bu talentler üzerinden gidiyorum ama 2 elimde de kılıç var :) iyi bir dagger çıkartamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 21/8/22 ile sword'un hic bir anlami yok ayrica tumuyle pvp build'i, en zayif leveling/pve buildlerinden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Peki pve için ne önerirsin hellhound ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 adrenalin rush - blade furry - riposte olsun master of deception 5/5 olsun 2xsword la 60a kadar gidersin. sonrasında istersen daggera geçersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 dagger gideceksen illaki 30/8/13 dengeli pve/pvp konusunda level alirken ama leveling'de combat spec ve swords cok daha iyi dendigi gibi 22/29/0 gibi aggressionli cold bloodli bir sword buildi ile iyi verim alirsin, yada hazir o kadar combata girismisken adrenaline rush da alinabilir... tercih meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar