endless_night Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 500 k np olsun ama lvl olmadıkdan sonra hikaye np falan np herturlu kasarsın gir partye eziq adamlar bile partyle 1 k np kasar gunde cz de kalsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 orcların lunar alması imkansız gibi bence ben daha piana kristalinin kırıldıgını ne duydum ne gordum her zamn humanlar ezyo ares te. .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 savaşlarda 12421353245t249528342342385 tane mage ob önünde rush için beklerken orclar ne yapabilirki?cz de deneyin bence bunu ^^ cz de kesilcek human arıyorum bende :D kill me plx:D 5 assasin geliyo 3 saniyede 1 illision falan ne varsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 evt bu orc olanlarla bi denge olacaktır bu inşallah lunar a da yansır >_< 5 dakka adam kesip 6.dakka keeper basında beklemek sıkıyor adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiyakatr Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 orclar gelıyorr aresteeee her turluu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiyakatr Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 @soulteam sana acıyorum sen czye ın gel karsıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 vallahi ne yalan soleyim ORC olmaktan hic mi hic sıkılmadım. sadece 24 saat oldu orc sideya geceli ve cogu kisiden hosgeldin turunde mesajlar aldim ve bunlarin cogu czde yuzlerce kes kapistigim tipler. Daha cıkıpta bir pk partisine girmedim. 1 saat human arkadaslarimi duffladim sadece. Su var humanlar areste ezici bir cogunlugu var. ama bu ezici cogunluk savaslarda sadece aktif olarak kristal alti bekliliginden kaynaklanan bir olay. yeterli sayida humanin bu tarafa gecmesi ile ve savaslarda daha mantikli bir strateji islenecektir. onceleri asga raibayi surekli elde tutmak ile baslayacak bu olay yakin bir gelecekte piana baskinina kadar giden bir yolu acabilir.(onemli not bugune kadar orclar piana da bless gordugu olmamistir en azindan ben oynarken gormedim.)humanlarda bu yoldan gitmistir ke geldiginden beri dogru duzgun breth baskinlari ancak son 1-2 ay zarfinda olmustur. Son bir nokta neden humanlar orc olmak ister? 1)her serverda oldugu gibi orclar her zaman daha profosyoneldir(sahsi gorusum) 2)pk yaparken yuzlerce kisininin ks yapmasina maruz kalmazsiniz 3)ex kasarken agagiller basinizdan ayrilmaz 4)senelerdir humansiznizdir elinize ne gecmistir ? 5)human tarafinda dogru durust arkadasiniz kalmamis(ya oyunu birakmistir ya da yok denecek kadar az gelir) 6)ve insan yesil insanlarin dunyasini gormek ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 olun olun hepiniz orc olun ne kadar orc o kadar np xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 ben sıkılmam orc daha ii benım derdim orda beklemek sıkıyor ayrıca gay gibi human gezecegıme donsuz orc olarak gezerim daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 ok aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 aga köyde bilmem anlatabildim mi ? >_< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 o zaman köyden mi katılıon aramıza? [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 23:33 tarihinde, bubbaChucks tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 hyr da human sın galiba gay ligi yediremiosun gibime geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 eve humanında gay ne alaka anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 zzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 eee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 [spo]siktir git ugrasma yarası olan gocunur![/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 yöründe dışına fırlatılmaya geri sayım başlasın..lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 senin gibiler bu forumda olduktan sonra bu yorunge dısı muhabbeti bitmez! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 karıştırdın galiba küfür edenin kim oldugunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 [spo]KAYBOL![/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Orcların üstünlüğüne inanan c.tesi sabaha karşı(pazara bağlayan) savaşa gelsinler..yol oluyo orclar yol!! orc oyuncuların geneli çoluk çocuk çok azı iş güç sahibi yetişkin ama humanlar genelde çalışan kullanıcılardan oluşuyor.orclar hala eziliyor arkadaşlar...humanların tek sorunu 1 orcu kesmek için 20 tanesi peşine düşüyor:))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 orc tarafına geçen taş çatlasa 50 kişi (benim gördüğüm) cz zaten normaldede orc ların dı hep. el moradın sayı üstünlüğü 50 kişi ile bitmez 456465465 kişi geçmesi gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whiTe_liON2 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 valla bende olucam inşallah. orc musun huzurun var kardeşim. olay budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 valla arez te human ların kazanma sebebi sadece sayı ustunlugu cunku kes kes bitmiyor 1 ini kesiyorsun arkadan 135135135 kisi sana attack veriyor eger sayı dengede olursa orclar her zaman her yerde maglup eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar