only_devil Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 içmeyeceğim işte...:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 bıraktım ben, neden bıraktım ki peki = ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 İlk sigaramı cebimde kalan son parayı harcıycak başka biyer bulamadıım için almıştım şimdi para yetiştiremediğim için bırakmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Kafamı dağıtıp, yaşamımı kısaltıyor. O yüzden içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Reaper08 pati § 19 Mart 2006, Pazar - 02:22 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Aklımda kaldı.. =) Niye Sigara İçiyorsunuz ? ----------------------------------------------------------------------- aklımda kaldı nedir :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 keyif veriyor, ama yolda yürürken niye içiyorum bilmiyorum, yalıştığını düşünüyorum herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomex Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Bi fırt çektim başım dönmeye başladı acayip hoşuma gitti tam benlikmiş dedim başlarda azar azar içtiğimiz için bu sureç uzun surdu 2-3 hafta kadar süper süper diodum , sonra baktım etki azaldı etki azalınca sigarayı da azaltttım yeniden o etkiyi yakalıyım die :) 1-2 ay da öle geçti baktık ki elimizden düşmüo artık çekerken şifa niyetine diip çekiorum yapıcak bişi yok bana göre sigara bırakılmaz sigaraya ara verilir . [ Mesaj 20 Mart 2006, Pazartesi - 00:38 tarihinde, nomex tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 içmiyorum..çünkü tadı yok kokuo ayriyetten zararı var.benim içi kayıpta degil.ben nargile içiyorum 2 günde 1 mutluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 iki ayda bir filan pipo icerim, gercekten severim hazirlamasini, icmesini, daha sonra temizlemesini. ictikten sonra hafifi basimi dondurur filan. o hissi kaybetmemek icin daha fazla icmeye niyetim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 bana bi fırt versene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozok22 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 wala bende bu aralar tek tuk içmeye başladım can sıkıntısından apacak bir şey bulamıyorum içiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 yanlış yapıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 canım istio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 gayet guzel bişi alkolun bulunmasından sonraki en guzel sey bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 ersinin bu haftakı penguendeki hıkayesıne bakın derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 özentilikten başlanıo kim ne derse desin başka bşi diiil =)...şmdide canım istio...bazen canım istio bazen elim boş kalmasın die bazen sıkıntıdan fln filan...bağımlılık kelimesi altında toplayabiliriz bunları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 bilmiyodum neden içtiğimi. bıraktım , onun da sebebini bilmiyorum. öyle gidiyoruz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar