Episode_666 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 İşin aslı şu F9DeviL savaşta ve Türklerden catapultları kapatmalarını isticek ama Türkçe bilmiyo...Garibime bunları göylemişler o da yazmış [spo][/spo] [spo][/spo] [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ya walla ayıp 70 lwl adama yakışmıo ama yanlışlıkla olmuştur xD [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 23:28 tarihinde, PassivE_KesH tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RealAnastacia Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 passive bugün ne dedim abicim sana git görün doktora adam ne die başlık açıo sen nasıl cvp verion :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 doktorda kafayı yidi xD [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 23:28 tarihinde, PassivE_KesH tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 harbiden ayıp yani bi insanı türkce bilmio die türkce küfür ettirmek cok ayıp bunu yapanın ta ....!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 amaaaaaaaaaan ölüyü diriyi .... f9 kaldı ya gidin lwl kasın :xD (bugün kusuruma bakmayın) orda ben küfür etsem kimse bişi demezdi neden f9 edince bişiy deniyo töööbe -.- ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 asdasdad koptum bu ne ya :D f9 süper türkçe ögrenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 bu adam harbi gerizekalıymış inş bida kral seçmessiniz halen bu dengesizi savunuyosunuzya ne diim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RealAnastacia Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 arkadaşım adamın ne suçu var? adam bi türkden yardım istemiş oda bunları yazmasını söylemiş nasılsa anlamını bilmiyor diye küfür yazdırmış.anlamadın mı sen hala ora yı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sTs Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ben ares te deilim ama f9 hakkında bişey duydum söliyende patide saygı değer irisi idi bu f9 Allaha küfretmişşş, bu küfrü eden adamda iyi niyet aramam bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 f9devil allaha kufur ettigi dogrumu bilmiyorum ama burda en ufak bir sucu yok adam insan gibi yardım istemis lamerin biride bu duruna getirmis...bu adamın .... diycek bisey kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reocker Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 [spo] [/spo] asdfdsasdsafsadsafdsa [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 04:52 tarihinde, Reocker tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 GArip olan onun bunları söylemesi mi? Yoksa F9 TÜRKÇE KÜFÜR ETTİ etti" diye konu açmak mı? bu biraz düşündürüyo beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reocker Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 @Murtaza +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Episode_666 Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 o sırada biz clanca toplu shadow kesiyoduk.birden bunlar geçmeye başladı yukardan bayaa bi şaşırdık biz. bu F9 Türk yaa falan diyenler oldu. ben dedim Türk deil capon o. Yarım saat bunu tartıştık clanla. Benim de accayibime gittiği için buraya koymak istedim. Bence çok komik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 bu ne ny özentiliğidir anlamadm gtti ny arama ya yazn bunn daha önce ny tarafndan yapldığını zatn görrsnz [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 12:10 tarihinde, Ji_Ber tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 http://forum.paticik.com/konu.php?id=149339 http://forum.paticik.com/konu.php?id=150187 (bkz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Adam türk olmuş bir anda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 adam bi anda ny özentsi olmuş türk deil yksa gidp bi ceviri sitesi bulmak zor deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar