indream Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 http://www.gamerkun.com/KO/Ares_Oly_preview.wmv bir oyuncu bu kadar ezilebilir seyredin. ah k2 ah ares ile olympiayı savaştıran aklınızı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fcuknamy Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 olacagı buydu :S [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 00:48 tarihinde, fcuknamy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fyasa2002 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Bu ne anlamadım ben olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 videonun anlattıgı bisey yok ama olacakları hepimiz biliyoruz guzel bi video icin ares-diez savasını bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 videoyu suanda montajlıyorum 1 saat sonra yatarken upload edecem uyanınca linki veriri 140mb bişe galiba:)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 157mb oldu Suanda upload etmeye baslıyorum :D [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 00:49 tarihinde, PaMiR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaSiMPaTi_1 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Olympia'nın daha cok yol alması lazım e nson acılmıs server, ares gibi bir server ile başa çıkması imkansızdı saten en buyuk talihsizlik ilk karşılaşmayı aresle yapmıs olmalrı bence, diger serverlardan biri ile karşılaşsalar en azından daha cok sansları olur.... Ve Gm i de kınıyorum cunku yeni acılmış bir server Olympia ilk savaşından ardın herkes runarda 2 .si için start beklerken Notice geçti Aresdeki herkes armorlarını cıkartsın ole savaşa girsin, bu karşı serveri resmen kucuk dusurmek bunu GM yapıyorsa kimler neler yapmaz.... Toplam 2 karşalasma zaten 10 dk. kadar surdu, Aresin playerlar direk Keepere girdi ve kestiler.... Human ve Orc birleşimi Ares serveri zaten oynun en koklu en eski ve en guclu charlarnın oldu server 50+ sayıda 70 Level char var..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 olympia ondan önce acılan cypher ile bile eşleşse sonuc aynı olurdu merak etmeyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 olympia da item yok lvl yok en onemlisi de serverda cok az adam var olcagi buydu baska bi server da ciksa aynisi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaptainCyClone Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 bide işin dier yönü var! olimpia servarındaki arkadaşlar,"en güçlü servarla karşılaşdık,o yüzden yenildik,yoksa finalde aresle biz karşılaşırdık" gibisinden konuşma hakları oldu:)) gırgırına tabi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 manyak karizma oldum orc olunca olumsuzlestircem bu karizmayi adsadsa xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reocker Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 endless aynı anda girdik servera pek karizma deildin gibi :p öyle yeşil kafa filan :S gerçi benim de çok tipli olduum söylenemezdi =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 bana guzel geldi ama davulun sesi uzakdan hos gelir xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Neymiş? Olympianın iteme yardımı ihtiyacı varmiş.. GMler işbaşında ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CeZaM Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 bide yenilseydiniZ bea sizde item fazlalıgı olması olympia kesin alırdı :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 dostum ıtem deıl LVL acılımı level Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 savaş sırasında trade yapıp DDleri vermek de akıllarına gelmemiş milletin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 lol diyorum :D ne trade si yaw yapsan bile sawaş sonunda charin eski hali ile kaliyor, yani kaybettiğin xp ler verdiin itemler ya da aldiin itemler resetlenior, nasil isen oole cikarsin sawaştan tek kazancin gelen nps ler onu da 1 haftaya verirler bug olmassa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar