PaMiR Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 yaklasık 6 saattir kasıyorum murtazada görmüştür kasarken beni yattım kalitesiz bebenin biri 4 taşa kaldırdı suanda cıldırmak üzereyim neolacak bu işin sonu merak ediyorum simdi 2 saatlik emeğim gitti:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 hehe 13 yaşla alakası ne benm arkadaşn kardeşi oynuo ben kasıom arada 10 yaşnda gayette kaliteli oynuo yapmayıınn yaawww şnu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 2 saatlik emeğin mi gitti? hayatın gitmiş bırak sen ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Arkadaşın kendisi çok kalitelidir, bu da ispatıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMiKaZe_26 Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 sen yine ii yırtmışın beni 2 taşa kaldırdıydı oyunu bırakıyodum walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 @KaMiKaZe_26 ; aga ciddi olamazsın OMG ! [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 21:42 tarihinde, tasci tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 2 stone ????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brc_gondor Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 kamikaze kardeş sen mars serverinde felan oluyo olmasılısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 2 tasa kalkınca ressere 1 tas mı gidio ^^ gülmekten yarılacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 walla ceek bilmiyorum ama bundan daha sinir bozucu olduğunu sanmıyorum :=) beni baya bi iyi tanırsın ve human tarafında ac isteyip cure isteyip atmadığım birkişi olmamıştır herhalde.. Az önce townda oturuyordum 3 kişi bağırıyor yine cure me pls cure me pls cure pls felan diye nicklerini normalden yazdım gelin cure atayım dedim.. Neyse içlerinden 2 si geldi bi warrior bir asas bir tanede şerefsiz bu mage kaldı.. Cure almak için seek açıp , bana pm atıp cure ver diyen şerefsizi cure lediğimde party den ve üst üste 3 defa çıkmasından dolayı pm atıp aşağıdakileri yazdım zaten adamda inkar etmiyor :) [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 kufur olayını yansıtmasaydın be (haklısın o baska :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 tasci az cok sende beni tanırsın inan bu forumda cok yanlıs anlasılıyor ve 1 grup herzaman bana çatıyor Neyse birşey demiyorum azımı açmayım :) 3 4 çakal için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingSaGoPa Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Çoluk çocukla oyun oynanmaz çicek böcek diye devam eder bu mevzu çoluk çocuk işte hiç bi yerde rahat yok pelerin görevi yapıcan sorun olurlar exp kasıcan sorun pk yapıcan sorun vsvs çoluk çocuk 20 yaş altı çoluk çocuk. [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 22:49 tarihinde, KingSaGoPa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 yok iyiki az taşa reslemiş sizi ngibi ko oynayan ehr embesil adamın başına gelir inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 yok iyiki az taşa reslemiş sizi ngibi ko oynayan ehr embesil adamın başına gelir inşallah. Simdi uyandım uyanır uyanmaz paticike 1 gireyim dedim video yüklicektim gece upload deyip yattım lakin yüklememiş herneyse artık yarına kaldı video konuya gelince mesajını okuduum ve güldüm bakarmısın cok merak ediyorum ben sana ne yaptım tanısıyormuyuz:) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 pamir açıkliim hemn Bleda adlı kendini bişey sanan arkadaş ko bölümüne takılmıyor ve ko bölümünde gördüğü küfürler yüzünden bunu bütün ko bölümünün üyelerine mal ediyor oysaki kendi sadece boşboş konuuo ko bölümünün bütn üyelerinn böyle olmadığını biz söyleynce kabul etmiyorsa gitsin bni modlara sorsun o da yetr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PaMiR Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 hmm iyi yani benimle ilgisi yok sansıma herkes paticikde üstüme geliyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 yok yaaav snle alakası ne dediğini bilmeyen bi insan diim sna bu arkadaş için... [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 12:24 tarihinde, Ji_Ber tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 bledann ayrıca hakaret ettği insnalardan ne farkı kaldı onlarda küfr edio bledada ko bölmdekiler embesil demş ne buu yani ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar