diaboliq Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ya inanın hayatımda bu şarkı kadar güzelini dinlemedim ya adam inanılmaz bi şarkı yapmış ben bayıldım hatta öldüm bu şarkıya ve siz arkadaşlarla paylaşmak istedim sizde dinleyin ayılıp bayılın bence:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 neci bu adam??... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 softrock-pop arası bişey böle zenci sonra tipi cocuk gibi balkide cocuktur bilinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 efsane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 evet çok sağlamdır... bu arada adam deil o bayan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 give me one reason da guzeldir, eric clapton dueti daha da lezizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 evet o düet de güzel... bide "baby can i hold you" var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar