Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aresin Markası .......

Herakles

Öne çıkan mesajlar

herkesten once 70 olmus her savasta en onde olan iyi bir char kullancisi. charla kac kisi oynuyor bilmiyorum ama bazen ettigi kufurler ve haraketler kotu olsada bu serverda herkes tarafindan bilinen bir kisidir. iyi ve ya kotu ama human olan herkes once kendi friend listine bakip kimin olduguna bir baksin sonra yorum yapsin.
''Yigidi oldur ama hakkini kesinlikle yeme''
''Humanlarin olmazsa olmasi''

[ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 19:31 tarihinde, CotigoLovely tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Arnitsos şu anda gerçekten çok kuvvetli ve çok zorlu bir rakibim ama olay bu değil .
ben hala F9devil ile karşılaştığım zaman her ne zaman olsa bile heyecanlanıyorum çünki o herkez tarafından beğenilen ve eski olan biri vede Marka olmayı hak etmiş biri bence .
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar konu güçlü güçsüz değil herkez bunu tartışıyor ben bunu tartışmak yerine akıllarda kalan ve ares in en çok dile gelen ve herkezin de gayet iyi bildiği tek isim ne o 70 nede bu 70 ama tek marka o....

(yoksa sabaha kadar sohbet etsek yok o güçlü yok bu güçlü yok onun arkasında priest var yok bunun arkasında vs.vs.vs.)
Sosyal ağlarda paylaş

yaw bu priest olayini daha once yuz kez soledim tartima konumuz guclu eziq deil adam yakalasik 1 yildir el moradi surukleyen kisidir. neden ısrarla su iyi bu iyi muhabbetiki. ben hala soluyorum arnitso, manken warrior olmasina ragmen super oynayan biri ve yarin orc sideya allahin izniyle gecince karsilasmktan hicte hoslasmayacagim biri olacak.
----------------------------------------------
Name: LovelyGirl&CotiLove
Class: Paladin&Arch Mage
LVL: 70&63
NP: 166xxx &102xxx
Clan: BadCompany( orc oluyoruzzzzzzzzz )
Server: Ares
Sosyal ağlarda paylaş

Belli oldu ki herkez hem fikir Marka Warrior Kimin olduğuna . (F9Devil)
Bi arkadaş 000000 dan bahsetmiş lol diyorum .
rogue ler hakkında bilgisi yüksek olan arkadaşlar herhalde Marka rogue yi de bi konu açarak hem fikir olurlar .
(benim marka rogue tabiki 000000 )
konuya ilgi gösterenlere teşş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...