Herakles Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Selam Arkadaşlar Herkez şu güçlü bu güçlü diye tutturmuş gidiyor . ama şunu herkez çok iyi bilsinki Ares in tek MARKA olmuş Warrior u var : F9Devil güçlü veya zayıf yorum yok tamamen şahsi fikrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Çayları 4'le hilmi ustaa!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 herkesten once 70 olmus her savasta en onde olan iyi bir char kullancisi. charla kac kisi oynuyor bilmiyorum ama bazen ettigi kufurler ve haraketler kotu olsada bu serverda herkes tarafindan bilinen bir kisidir. iyi ve ya kotu ama human olan herkes once kendi friend listine bakip kimin olduguna bir baksin sonra yorum yapsin. ''Yigidi oldur ama hakkini kesinlikle yeme'' ''Humanlarin olmazsa olmasi'' [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 19:31 tarihinde, CotigoLovely tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ya abi onunda videosunu izledik nychris i 2 ileri 1 geri giderek kesio buysa warrior olmak herkes warrior olurdu. serverda marka olmus bi warrior varsa o Arnitsos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 okadar güzel video yu sizde çekseniz sizde marka olurdunuz f9 marka ise battal gazi markadan çok daha öte birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 hangi savasta arniyi aktif bir rol alirken gordun yada hangi baskinda yani el morad hlki icin ne yapmis saglamlik davasinda deiliz anlatmak istedigimiz marka isim. bu arada her zaman arni ile parti yapmaktan zevkalirim 100 f9'a deismem. bunu f9'u sevmekten oturu solemiyorum sadece islevselligi ve markasi olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 yaaww f9 un neyi war lwl 70 wariorsa ujio da lwl 70 herakleste lwl 70 warriorthelastta lwl70 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herakles Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Arnitsos şu anda gerçekten çok kuvvetli ve çok zorlu bir rakibim ama olay bu değil . ben hala F9devil ile karşılaştığım zaman her ne zaman olsa bile heyecanlanıyorum çünki o herkez tarafından beğenilen ve eski olan biri vede Marka olmayı hak etmiş biri bence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indream Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Arkasında gezen priestLERsiz oynadığı oyunla değerlendirmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 bnce ny f9 u ezer geçer her ne kadr ny yi sevmesemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herakles Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 arkadaşlar konu güçlü güçsüz değil herkez bunu tartışıyor ben bunu tartışmak yerine akıllarda kalan ve ares in en çok dile gelen ve herkezin de gayet iyi bildiği tek isim ne o 70 nede bu 70 ama tek marka o.... (yoksa sabaha kadar sohbet etsek yok o güçlü yok bu güçlü yok onun arkasında priest var yok bunun arkasında vs.vs.vs.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 yaw bu priest olayini daha once yuz kez soledim tartima konumuz guclu eziq deil adam yakalasik 1 yildir el moradi surukleyen kisidir. neden ısrarla su iyi bu iyi muhabbetiki. ben hala soluyorum arnitso, manken warrior olmasina ragmen super oynayan biri ve yarin orc sideya allahin izniyle gecince karsilasmktan hicte hoslasmayacagim biri olacak. ---------------------------------------------- Name: LovelyGirl&CotiLove Class: Paladin&Arch Mage LVL: 70&63 NP: 166xxx &102xxx Clan: BadCompany( orc oluyoruzzzzzzzzz ) Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 markaysa ny den ii marka yok sevilmesede oyunu bilmeyn adm lwl 40 en yüksek ac.csi nyden bahsedio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herakles Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 arkadaşlar ben rogue lerden mi bahsettim. yoksam yaşlandım mı ? lollllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 :( sorry dalmışm haklsn görmedm sawaşa daldm bi an nooluo die xD [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 20:00 tarihinde, Ji_Ber tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ya gene ne tartışıyoz hep dedim gene diorum en ii warrior işte aga_warrior_herkezi_yariyor tartışmayın boşyere bu warrioru kimse yenemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Herakles e katılıyom şüphesiz marka f9devil iyi ya da kötü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deda Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 server da 70 olmayan ezik zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pis_magican Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 evt bu en iyi konuyla ilgisi yok ama en alçak gönüllü warrior herakles :D ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pis_magican Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 herakles in f9 dan kat kat iyi olduğuna eminim kendim gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 bu arada warior,mage,rogue,priest hikayesini geçtm en büyk marka bnce lord_mozard warioruyla magesyle roguesyle priestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 arkadaslar en ii class muhabbetini soyle bi genişletelim 0000000 ın videosunu isleyin adam her classtan adam dogruyor f9,soulslayer dahil 8 tane mage in arasından gecio yatmadan 2 tane battlepriestin arasına giriyor 2 sini de alıyor 5vs1 8vs1 2battlepriestsVs1 gibi bircok sartta pk yapıyor rogue 4ever. . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thearsiv Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ya surda morad olupta f9 friend de ekli degil diyicek kac kisi cıkar karusları basıyoruz biz daha scrol basmadan f9 tp me dıye notice geciyor ne diyim k2 f9 u moradların basından eksık etmesın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 lan f9 tek kendi liferson u alıyo neredeyse hala konuşyonuz siz cekemiyosunuz sorun bu ... saygılar bye bye aslında en iyi warrior bizim clandaki ''laiciris'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Herakles Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Belli oldu ki herkez hem fikir Marka Warrior Kimin olduğuna . (F9Devil) Bi arkadaş 000000 dan bahsetmiş lol diyorum . rogue ler hakkında bilgisi yüksek olan arkadaşlar herhalde Marka rogue yi de bi konu açarak hem fikir olurlar . (benim marka rogue tabiki 000000 ) konuya ilgi gösterenlere teşş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar