DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 bir ps noobu olarak ette andy warhol çalışmalarının benzerlerinin adam gibi bi tutorialını bulamıoyrum,ama pcme ps yüklemenin en büyük nedenlerinden biri ole bişiler yapmaktı,neyse,olan tutoriallar cs2 ile uyumlu değil,bende az kastım böle bişiler cıktı,filtr flnda attım neyse asıl bilmek istediğim and warholunki gübün şeler yapabülümmü,yaparsam nası?bi kaynaı fikri olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ordan cocuk olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 http://www.good-tutorials.com/ ps tutorialleri olarak öneririm aradığını burada bulabilirsin 9929 tane tutorial var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 andy warhol psle mi yapmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 şu amcamız ps ile yapmıs. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 bence once kafanda yapmak istedigin ilustrasyonu oluşturman, sonra da o goruntuyu elde etmek için elinden geleni yapman gerekiyor gerek ps gerek elle çizerek gerek yapıştırarak keserek. oyle rastgele pop art olur mu bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Evet bencede,öle çat çut diye hemen istediğimz şeye ulasamayızda,işte bi fikri,yardımı dokunancak varmı diye şe etmek istedim urasıyorum urasıyorumda kıvamını tuttaramıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 http://en.wikipedia.org/wiki/Pop_art benim bildigim pop art bir nesneyi resmin ortasına koyarak goruntuyu oluşturur, bariz bir odak noktası vardır yani. artı olarak net olur, detay çizgileri barındırmaz. basit arka planlar kullanır. [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 14:16 tarihinde, elvyn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Bence cokda öle değil ... Yanı minimal takılmak pop artık kendisi değil daha cok pop art icinde cok cok kullanılan bi alet, ha cidden o kadar cok kulanılmışki kendiside diyebilrisin, ama ben o kadar ucuza satmak istemiyorum nedense icimden öle gelmiyo asıl konuay döenrsek dur azcık yukluyorum ps'i yapıcam, ama tavsiyem once grey scale yapıp brightness/contrast ta yüksek cotnrastlı bişeyler secdip gereksiz elemanları atman sorna yanayan aişte hue saturation, veya dha babası threshodl verip tırtıkları temizleyip arka planla figure'e farklı renkler vermen falan fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 soyle bişeyler denedim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 warholculuk.. cok tehlikeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Cuce,teşekkür ederim önerilerin için denyelem bakalım sonuçları paylaşırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 boyle de bişey oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar