lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 yeniden zul gurup yapmaya basligicaz en son 25mblik pachden sonra hakkar bufflanmis eski taktikler ise yariyormu yoksa sifirdan mi yeni taktik lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 3 Tank ile hakkarda agro oluşturuluyor. Bir mage sadece Sheep ile görevlendiriliyor. 90 saniyede bir yanılmıyorsam bir son of hakkar öldürülüp hakkar zehirleniyor. Tankların intimidating shout muydu neydi onu kullanmalı lazım sürekli yoksa wipe oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 eskisi gibi dimi dps yok yine biri bana agro tutuyor atrik dedi inanmamdim birde mc olayinda druid bear from mc olmuyormus diye?? [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 19:15 tarihinde, lord_gorthaur tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Bear formda MC oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Hayır, mc formda bear druid oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 hayir, melee dps gerekli cünkü 10 dakkada öldüremezseniz enrage oluyor ve vefat ediyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 aslında abartıldıgı kadar zor olmadıgını öğrendık bizde.gene aynı sekılde toplu sekılde hakkarın karsısında beklıyoruz,1 warlock sons ları cekıyor gene ama bu sefer süreleri degısıtıgınden zamanı kendı ayarlıyor.1 mage sheeple görevlendırılıyor,gerisi aynı taktık.hatta eskıden sıkıntıdan bazen ölenler oluyordu sımdı herkes dikkatli oldugundan ölüm zorlastı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Bizde dün kestik fang of the faceless ı kaptım :P Ilk defa denedik guild le 3.deneme de rahatça kesildi bi ben öldüm amk :D Bizde son ları hunter çekti daha rahat oluyo tabi... 3 warrior agro oluşturdu onun haricinde dengeli dps... mage --> sheep Bu kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 mandokir dün deli etti bizi izlenen adamların full dps devam etmesinemi yanayım blood drinkerlara dagger ile saldıran hunteramı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 ikisinede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 O zaman mandokir degil, raidde nasil oynayacagini bilmeyen adamlar deli etmis : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 bılmıyorum bılıyormusunuz ama mandokirde cok kolau bir taktık var.eskıden mandokirde cokazda olsa zorlanıyorduk ama yeni tektıkle eskı hakkardan daha basit mandokir.şimdi ortam hazır olunca enson kesılen raptorların mekanına(kulenın hemen solundaki mızraklı alana)tüm guild toplanır.yani mandokirin kulesi solda,o bölgeye giriş kapısı sagda kalır,sonra Mt mandokiri ortadaki boş alana götürür,offtank ise mountu hemen guıldın dıbınde tanklar mount öldüğü anda offtank mandokirin guılde dogru kosma ıhtımalıne karsı bekler.gerisi nuke,mandokir okadar uzun mesafeye asla yetişemiyor(esc tusu kullanmak sartıyla)sizde durdugunuz yerde nukelıyorsunuz uzaktan.mage,lock,hunter vs sadece 2 tuş kullanıyor.esc ve ranged atak tusu:)priest heal ve esc tuşu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 im watching you dediği zaman esc ye basıyorum sonra hiçbir türlü aramıza girmiyor mandokir öylemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Mandokiri defalarca ve kolayca kesen bi guild olarak soyliyim en kolay bosslardan biri. Tank haricinde melee kullanmıyoruz herkes nukeluyor . İzlenen kisi hiç bisi yapmadan durucak (escape) onun haricinde bazen mandokir çok pis critlior ust uste o zmn durum sakat olabiliyor. Healerların devamlı heallaması lazım. Sırf rangedla olan bi savas oldugundan biraz uzun bi savas. Biz 4lü caster grpu yapıoduk 1 shamansa paso mana spring ve mana tide kullanıodu. Shamanları o grp deismeli kullanıyordu. Böylece çok daha sık mana tide kullanıoruz. Ayrıca healerlar bi tek mtyi healladıklarından dinlenme usulu çalısıolar. Hiç vbi sorun olmuo 10dakka civarında kesilio. Kesilme yeri sekli flnda bizde de aynen yukarda arkadasın söyledigi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar